J E N N I F E E R G E

Kämpar med plugget

Dagar i bilder Permalink0
 God middag bloggisar!
 
Hur är läget? Med mig är det bra. Jag fryser dock jättemycket!! Men har en tjock tröja på mig och dricker lite kaffe så hoppas få upp värmen snart.... sitter här vid datorn och försöker få fart på min moment 1 uppgift.. den är inte alls svår egentligen men jag har bara ingen lust att skriva på den.. men vill bli klar så att jag kna lämna sopa31 bakom mig! Tänker åtminstone skriva en timmer eller nåt nu innan jag tar paus.
 
I förmiddags var jag och Ludvig ute och gick en runda i Linneskogen1! Vilket fint väder det är idag alltså, perfekt ut och gå väder. Dock lite blåsigt. Det var supermysigt och vi mötte många söta små dagisbarn och en hel del (kopplade) hundar. Känns skönt att ha gått sin dos för dagen typ! Och att ha finfint sällskap på promenixen ♥
 
När jag suttit här med min uppgift tänkte jag belöna mig med en runda till maxi. Belöningssystemet likey! Där tänkte jag dock försöka snåla så mycket som möjligt och bara köpa det nödvändigaste. Jag har märkt att jag gärna köper godis eller kakor typ varje g ång jag handlar, äter kanske en bit eller två sen ligger det i skåpet och ligger ochn nästa gång jag handlar ja då köper jag ännu mer godis eller kakor! Det är väl bara onödigt! Dels behöver jag inte äta så mycket sånt och dels så kan man ju äta upp det man har hemma först innan man köper massa nytt! Exempelvis var jag jättesugen på att köap typ mazariner och dammsugare men vafan jag har ju heal frysen full av kakor! Ät dom först! Någon som har någon förklaring på detta helt störda beteendet? Är jag ha-galen??
 
Jag är så dålig på att äta upp det jag köper och det jag bakar.. men men! Idag blir det inga nya fynd i godis och kakväg iaf! Det blir bara hederlig mjölk, yoggi och grönsaker..
 
Nä, nu får jag skriva lite på uppgiften.. kämpa... klarar du en tenta på 7h klarar du att sitta 1h med en liten möguppgift. Du är sååå smart sååå dutti kom igen... ♥
 
Till top