J E N N I F E E R G E

Kär i sötpotatis

Dagar i bilder, Mat Permalink0
 
God förmiddag boggisar!
 
Här sitter jag med en finfin kopp kaffe och ett leende på läpparna. Asså faktiskt! Jag kom precis hem från min nya psykolog och det kändes så mykcet bättre än hos den gamla (som förvisso var socionom men ändå). Det kändes som om hon tog mig på allvar! Trots att jag är ung och tjej.. det är ju annars två faktorer som får folk att tro att man kan totalignorera en.....ggrr r r nu kommer feminsitjennan fram fast iförsig hon är alltid här men ni förstår vad jag menar.
 
Tänkte strax sminka mig och diska undan lite i köket innan det är lunchdags och till slut tågtajm ner till Lund! Idag ska vi gå igenom övningsuppgifter och jag tror det kan va bra att va med på. Även om jag mest vill va hemma och göra ingenting.
 
Igår blev det ju tacos och alltså jag lyxade till det och hade sötpotatis i min tacos! Gjorde den mumsig i ugnen och aså..... m... det är ju som godis typ! Älskar verkligen sötpotatis, det är sååå sjukt gott! Om ni inte har provat så måste ni! Det passade finfint till tacoköttfärs faktiskt. Älskar tacos och det bästa är at där är en portion kvar till mig till lunch! Wie. När jag var liten hatade jag rester. Som student är det ju typ det bästa som finns!
 
Och som ni kanske har märkt så har det hänt lite med bloggen! Jag gav upp och köpte ett pro-tema. Nu är den äntligen mobilanpassad! Hoppas ni gillar det. Jag tror det är mer användarvänligt i alla fall. Kan inte bestämma mig för om jag ska fortsätta med grönt tema eller om jag ska byta. Vi får se! Vad tycker ni? Funderar lite på gult och lite på lila.. gult hade varit coolt för det är lite annorlunda!
Till top