J E N N I F E E R G E

Kjol och godis

Dagar i bilder Permalink0
 
God eftermiddag på er!
 
Vad är det för väder vi har idag?? Det var typ soligt här imorse och även i Lund, men när vi sitter på föreläsning så blir det värsta stormen med spöregn och blåst! För att 10 minuter senare bli soligt igen. Knaaaas. Jag gick ju på solen jag såg imorse och hade på mig kjol idag för första gången på länge känns det som! Har tappat det lite men det är ju så fint och mysigt faktiskt.
 
 
Och här har vi mitt senaste inköp! En ask med lilebrors bästa kolablandning.. mmm... brings back some memories om man säger så. Så goda dom är dom här lillebrors bästa, mormors godaste, osv..
 
Tildas klass säljer så jag tänkte, jag kan väl stötta klassen och köpa en ask. Tänkte ha det som dekorationsgodis, såna här inslagna kolor är ju perfekt för det!
 
 
Problemet är ju bara att de är sååå goda... men jag ska försöka öva avhållsamhet!
 
Har två söta godisskålar, en i blått och en i rosa som gärna vill va framme och visa sig. Får se var jag sätter dem. Har även lite våriga krukor som ropar på mig och som vill fram!
 
Den ena är gul, den andra rosa och den tredje köpte jag nu i Karlskrona och den är grön!! Så fina ihopa, de matchar liksom.. åhh.. var ska jag ha dom mina vänner?? Hmm. Det får bli ett kommande projekt.
 
Men men! Nu har jag börjat ny kurs och håller på med kommunikation och handling i socialt arbete. Det är spännande och känns som ett fint hopp från juridiken in i detta. Dock har jag en eftersläntande uppgift från juridiken som jag tänkte ta hand om nu i veckan. Jag är nämligen ledig resten av veckan! Wie! Då tänkte jag få klart uppgiften, städa lite, chilla lite, plugga lite, simma lite, osv osv osv.. vi får se vart dagarna tar oss men you know me............ kan inte sitta still för länge eller hur var det nu?
 
Ska strax äta lite middag sen ska jag reflektera i min lilla dagbok som vi fick nu på kursintroduktionen häromdagen!
Till top