J E N N I F E E R G E

Sims och veckans vecka

Dagar i bilder Permalink0
 
Halloj! Hur mår ni idag? Måndag och allt ju.. jag mår rätt okej. Sitter och äter lunch och ska snart bege mig till tåget!
 
Som jag nämnt i förbifarten i nåt inlägg så köpte jag sims 4 i fredags!! Wiee. Killen i gamestopbutiken var jättedryg. Jag får väl köpa sims om jag vill herregud!
 
Måste bara säga att det är ju jäääättekul! Som äkta simsnörd har man ju då spelat alla andra sims, men jag har aldirg riktigt spelat sims 4.. fastnade för mycket för trean. Men nu kände jag att nä dags att step up my game och så köpte jag det! Och jag rekommenderar er verkligen att köpa det istället för att ladda hem (EHUM) för man får massa gratis uppdateringar, alla downloads funkar, det känns bra osv osv.
 
Där är mycket jag inte provat på så där finns en heeel del att prova!!! Det går väldigt långsamt för min lille sim men vem har sagt att det måste gå bråttom här i livet? Nä just det!
 
 
Och så här ser veckan ut! Rätt okej fakitkst. Idag ska vi dock stanna i skolan lite längre än till 16 för att slippa åka dit imorgon. Så imorgon är jag ledig och då ska jag eventuellt få besök av mormor! Wihooo.
 
Efter skolan idag tänkte jag även besöka sambibblan dit jag beställt massa böcker. Får se hur det går.. tänkte nämligen sätta mig där efter skolan på onsdag och läsa eventuellt, för där är en bok som det är typ 32948923 personer i kö på som vi måste ha läst om en vecka... och som jag vägrar köpa (hehe). Så då är det bra det finns referensex i läsesalar och sånt!
 
Även fredagen är en ledig dag wihoooo. Så nog ska vi nog klara denna veckan också. Sen allt skojigt man gör skriver jag kanske inte in i kalendern eller planerar sådär jättebra utan där står mest skolsaker. För det är ju det jag gör om agarna: pluggar! Men livet är ju så mycket mer men sajtidigt hur mycket kan man skriva ner hur många listor kan man göra utan att det också blir prestationer ständiga jävla checklistor.......... snark.
 
Nä, nu ska jag se om jag hinner kolla till min simsgubbe lite innan jag beger mig! Kram!
Till top