J E N N I F E E R G E

Tentaförberedelser

Dagar i bilder Permalink1
 
Jag är faktiskt ganska taggad inför morgondagens tenta! Känner mest att jag vill få den gjord liksom. Har flikat i mina böcker under dagen och repeterat lite i utlännignslagen och i rättegångsbalken. Dom tycker jag är svårast typ. Borde repetera lite i konsumentkreditlagen med.. men men. Det får bära eller brista känner jag, man kan inte lära sig så mycket såhär dagen innan.
 
Men jag har en bra känsla! Vill dock inte hoppas på för mycket med risk för att typ paja för mig själv. Jag tänkte ta med mig min tenta från Göteborg med där jag fick alla rätt för att peppa mig typ och man vet ju aldrig om det kommer en liknande fråga på denna. Man får nämligen ha med sig typ vad som helst utom dator och mobil så varför inte!
 
Jag har redan bestämt outfit för morgondagen, allt för att underlätta. Och det blir typ det bekvämaste jag har (men som ändå är apropriate hallå). Brukar alltid göra så på tentor hahhaa. Om mina glasögon hade varit något starkare hade jag kört på dom för man blir så trött i ögonen med linserna i  8h under tentis. Men mina glasögon har blivit alldeles för svaga nu! Jag tror jag ska investera i nya i sommar (när jag tjänat ihop lite mer pengar). Vill dock ha samma modell, pilotbrillor i guld men med starkare styrka... borde ju gå att ordna!
 
 
Har även förberett lite mat inför morgondagen. Vi ska ju sitta då 9-16 och känner jag mig själv rätt kommer jag stita typ hela tiden. Så bäst att bunkra upp! Vad tror ni om detta? Tyckte vitamin well med namnet awake passade alldeles utmärkt eftersom man måste hålla sig awake under tentan. Men det brukar ofta va så ymcket adrenalin och pepp typ när det är tentadags så man kör på ändå tills handen håller på att gå av typ. Jag är knäpp.
 
Idag tog jag världens sovmorgon, sov ända till halv elva!! Det gör jag typ aldrig. Men det var jätteskönt. Har tagit det lugnt och fint under dagen. Gick ut en runda vid två-tiden och lufta mig.
 
Nu har jag lite ont i huvudet (tror jag har  suttit för mycket med tentaplugget ehum) och ska bara fixa sista sista sen kryper jag nog ner i sängen och kollar film eller lyssnar på musik. Mys! Igår sov jag hos Luddis. Det va också mys ♥...
#1 - - Sofie:

Lycka till med tentan! Kommer gå galant 😇😇

Till top