J E N N I F E E R G E

Ledsen

Dagar i bilder Permalink0
Halloj bloggen!
 
Idag hade vi ett lika intensivt schema som igår där varje minut är planerad. Dock mådde jag inte så bra imorse men jag tog mig ändå ner till Lund och till skolan. Jag var ganska ledsen och hade solbrillor så ingen skulle se, men jag tror nog det märks ändå när det sitter någon i tysta kupen som snyftar och andas osammanhängande.
 
När jag kom fram till skolan gjorde jag mig redo för att gå upp till klassrummet, men fick då syn på läraren och där brast det. Gick och pratade med henne och kom fram till att det var bättre jag åker hem, tar hand om mig och så får jag göra komplettering istället. Vissa dagar kan man bara inte bita ihop ♥. Och hon var så snäll. ♥
 
Som tur var skulle kompletteringen inte vara så jobbig och jag tror nog jag kan skriva ihop något ganska snabbt och lätt. När jag kom hem igen så lade jag mig och vilade. Nu har jag precis ätit och tänkte gå ut en runda. Var ute och gick en kvällsrunda med luddis igår, det var jättemysigt det också♥.
 
Har ont i hjärtat och ögonen är svullna men så är det ibland. Tog en zopiklon igår innan läggdags och den hjälper verkligen. Men idag smakar jag råtta i munnen. Den ger en så äcklig eftersmak och man äter typ mindre för allting smakar illa.
 
Fitbit har uppdaterat sitt sätt att visa hur man sover och är nu lite mer avancerat! Så kul att se. Tror zopiklonen hjälpte mig ner i djupsömn för dagen innan var jag inte alls lika mycket i djupsömn. Men jag är ju ingen sovdoktor så jag har ingen aning.. Den tyckte att jag sov i ca 6 timmar. Men när jag kom hem så sov jag i 2 timmar till, alltså 8 timmars sömn idag! Eller hur ska man räkna egentligen?
 
Får nog städa undan lite här hemma med för det ser ut som kriget här. Ska bli skönt att duscha efter promenaden, tror jag ska sminka om mig så jag ser fin ut igen.
 
Kram på er. Vi kämpar varje varje varje varje varje dag. Även om vi är uppgivna. Så kämpar vi. Döden är inget alternativ. (förlåt för jag skriver så drastiskt men jag har insett på sistone att jag är ganska dramatisk i mitt känsloliv.. tror jag ska skriva mer om det i ett annat inlägg för det är intresant men jag håller fortfarande på att lära känna den här nya drama queen sidan hos mig själv)
Till top