J E N N I F E E R G E

Söndag

Dagar i bilder Permalink0
Tjena bloggisar!
 
Här sitter jag nyduschad framför datorn med lite apelsin. Apelsin är mitt nya favvomellis. Det är ju löjligt gott!! Plus förut brukade jag alltid skala skiten men jag har insett att det är ju 1000849298 ggr roligare godare och lättare att bara skära upp den i klyftor istället! MUMS!
 
Även idag blev det världens sovmorgon.. jag vaknade först vid 6 (??) sen 9 (rätt ok ju) och sen lyckades jag somna om till elva!! Wat!! Sov hos Luddis och han var lika död som jag.. det behövdes kanske en liten (lång) sovmorgon!
 
Annars så har jag förberett mig inför morgondagen som nog blir rätt intensiv men ska bli skönt att bara få checka av massa saker i skolan:
1. handledning kartläggande samtal - CHECK
2. sista kartläggadne samtalet - CHECK
3. litteraturseminarium nr 3 - CHECK
4. barnsamtal - CHECK
5. snart sommarlov - CHECK
 
Typ så!
 
Vet ni vad jag provade idag efter min promenix?!!?! Fitstar! Det är typ fitbits lilla träningsappprogram. Det var riktigt roligt! Jag har inte provat såna förut och det finns säkert hur mågna som helst men eftersom denna är kopplad till klockan blir det ju extra kul!
 
Så jag rekommenderar er som faktiskt ahr en fitbit att prova det här! SOom ni ser är vissa program låsta (och då får man köpa premium för att låsa upp dom) men där är en hel del som är fritt också. Jag tror ju knappast jag kommer bli så fit av det här då va men man gör ju det för det är kul och bra att röra på kroppen sin! Promenaderna blir ju lite enformiga ibland och jag suger på att hitta på egna övningar hemma.
 
Dom visar nämligen en fin liten film på hur man ska göra och så räknar dom ner och så får man börja samtidigt som dom. Efter varje övning får man bedöma hur jobbigt det är så dom kan utforma programmet efter ens egna fitness nivå!
 
Och nu ska vi inte kolla på min puls eller på kalorier osv för då känner jag mig bara usel.. jag är mer än en siffra! Det blev ju inte så mycket då va men man får ju börja nånstans. Och eftersom jag aldrig blir färdig att köpa gymkort (eftersom det är för dyrt) är detta väl ett bra alternativ.....
 
Nu ska jag nog äta ett knäckebröd eller nåt annat så jag klarar mig tills det är middagsdags!
 
Kramisar... känner mig eländig..
Till top