J E N N I F E E R G E

Värmebölja

Dagar i bilder Permalink2
Goooood morgon bloggisar! Igår var jag och Ludvig ute på promenix i favvoskogen linneskogen och guuud vad varmt det var! Jag kunde gå i bara linne. Hade långa tights men asså hade ju kunnat gå i shorts typ?? Perfekt cykelväder också, jag cyklade både dit och hem.
 
Idag känner jag mig trött och depp men ska försöka bli pigg och pepp för jag måste verkligen skriva klart min uppgift idag och imorgon. Luddis har åkt in i militären igen och det är så tråååkigt... men tiden går fort ju tills man ses igen (som tur är)! ♥. Puss luddis♥. Så jag ska försöka att inte deppa över att vara gräsänka men det går ju inte att låta bli..
 
Nåväl. Denna vecka har jag bara skola på onsdag 10-14! Resten ledigt! Men idag och imorgon är det råplugg som gäller, sen åker jag nog hem till familjen. Är rädd för att deppa ner mig totalt om jag inte aktiverar mig så jag får minsann se till att g öra saker som jag mår bra av för att inte hamna där!
 
Nu ska jag borsta tänderna sen sätter vi alarm på 1h och pluggar järnet. Sen belönar vi oss med att sminka oss sen pluggar vi 1h till. Heja heja! Sen är det lunch. Sen plugg. Sen promenix kanske. Sen plugg. Ni förstår systemet? Allt för att man ska orka ta sig igenom det (och lura hjärnan på köpet typ)!
 
Puss på er♥
#1 - - Sofie:

Så fin selfie! Duktiga du 😇😇💪

#2 - - Mamma:

Snyggisar 😎😍❤️

Till top