J E N N I F E E R G E

Ellen 6 år!

Porträtt, Underbara dagar Permalink0
 
Den 21e september fyllde ingen mindre än kusin Ellen 6 år! Nu igår var det äntligen dags för födelsedagskalas!
 
Det var bara jag, mami papi och zazzi som närvarade från min familj men det gick alldeles utmärkt ändå (såklart!). Vi kom otroligt nog först! Det händer vääääldigt sällan.
 
Zazze var väldigt uppskattad och fick mycket uppmärksamhet av systrarna rallybil!!
 
I taket hängde en ballong och sammanlagt var det tre bord som var dukade för kalas! Det bjöds på kasslergratäng till middag och den var verkligen supergod!! Henrik var så snäll att jag fick med mig två matlådor hem (varav en jag åt till lunch idag hehe). Tack!
 
Efter maten kunde Ellen inte hålla sig längre (med all rätt liksom hallååå här ligger paketerna och bara väntar på en!!) och då blev det dags för presentöppning!
 
Flisan var också med och tittade på i bakgrunden.. sötisar!!
 
I väntan på att alla skulle samlas så att presenterna kunde öppnas...
 
Äntligen var alla på plats! Och då fick också Zazze äran att lämna över sitt paket till Ellen. Paketet var även till Lille Skutt, Ellens kanin (som hon fått i födelsedagspresent!!) och innehöll inget mindre än kaningodis! Mums! Zazze tyckte det luktade väldigt gott.. och han hade svårt att låta bli att hjälpa till med att öppna paketerna så mamma fick hålla lite i honom.. sötnos!
 
Sen vankades det kaffe och det satt finfint sådär på kvällen tyckte jag. Jag är ju så trött på kvällarna och lägger mig gärna vid typ 9-tiden!
 
Tyckte porslinet var jättefint och bordsduken var också himla gullig.
 
Men det blev ju inte kaffe bara sådär rätt upp och ner utan det blev fika till!! Två st cheesecakes: en "vanlig" ostglass (MMMMMMMMMMMMMM) och en snickerscheesecake (MMMMMMM). Supergoda båda två!! Och så fanns det även en prinsesstårta och så lite giflar och cookies för de som föredrog det framför ostglassar  (jenfår äääälskar ostglass).
 
Mums!
 
Det var ett trevligt kalas och jag tackar Ellen och familj för inbjudan! ♥
 
Till top