J E N N I F E E R G E

En halloweenhelg

Underbara dagar Permalink1
God kväll bloggisar! Här återuppstår man från de döda lagom till halloween. Livet välkkomnar oss tillbaka till en helg med Sofie! Wiee! Det blev en bra helg och efter många om och men så tog vi oss ÄNTLIGEN till harrys i hässleholm. Vi har pratat om det så mycket men det har inte blivit av!
 
Men nu var vi där och vi där, kom in, tänkte "var är dansgolvet?", "var är gaderoben?", "var är folket???", köpte varsin drink och försökte inspektera stället.. så satte vi oss vid borden nära dansgolvet, upptäckte att djn inte var helt okänd och väntade på att någon skulle gå upp.. där var 2 "gamlingar" uppe och dansa och vi kände liksom.. hmm.. nää.. nån ungdom får ta första steget sen hakar vi på.
 
Och efter typ en timmes uppladdning när man blivit lite fnittrig av drinken (jag tåler ingen alkohol alltså) så tog vi mod till oss och klev upp!!! WAAOW! Och det blev till slut jätteroligt!! Wiee!! Bästa vi! ♥
 
På lördagen var vi rätt trötta och möra.. vi börjar bli för gamla för detta alltså.. men efer lite frukost, en dusch och några avsnitt temptation island var vi på g igen! Då tog vi tåget till kristianstad för och shoppa lite!
 
Det blev ett besök på bikbok där båda fyndade..ett besök på gina där båda fyndade igen.. och typ där tog det stopp för våra plånkisar. De ropade i väskan "KÖP INTE MER, gå inte in i fler affärer, RÄDDA DE STÅLAR SOM RÄDDAS KAN" och otroligt nog lyssnade vi på dom. Så det blev en myslunchfika på EH innan vi återvände till lilla hässle igen.
 
Hittade förresten en jättefin liten skyltdocka i papp utanför clas ohlsson med tomteluva och allt så fick ta en bild med honom! Hans luva matchar ju min röda tröja som jag hade på mig dagen i ära! Är vi inte fina tillsammans?
 
Man kan ju tro att vi aldrig skulle bli hungriga igen efter dunderfrukost sen dunderlunch, men jo det blev vi minsann.. och då lagade vi tacos till lördagsmiddag!
 
Så på lördagskvällen blev det lite filmmys innan vi däckade i sängen.. idag har vi promenixat och kollat ännu mer tv innan det var dags för sofie att åka hem. Tack för en gosig helg! ♥
 
Resten av dagen har jag roat mig med att baka bröd och baka pumpapaj. Förhoppningsvis får ni se lite mer aktiviet på bloggen här framöver, jag har inte haft någon blogglust alls och har inte velat tvinga fram något heller men nu känner jag det nog börjar komma tillbaka..! Dessutom är det rätt skönt att skriva av sig, även om det kanske inte spelar så stor roll det jag skriver.
 
Nu ska jag göra mig i ordning för sängen redan faktiskt.. ska kolla på gilmore girls och kanske äta lite nutella hihi. Imorgon väntar skola och handledning, sen blir det gymmet!
 
Puss.
#1 - - Sofie :

Tack själv för den mysiga helgen!

Till top