J E N N I F E E R G E

Kropp i crop top

Jennifer Permalink0
Ni som följer mig på instagram har redan sett dessa bilderna men jag kände att jag ville lägga upp dom här med! En kropp i crop top. Som inte är pinne men minst lika bra och fin ändå. Jag kan absolut ha crop top och lågmidjade jeans om jag vill. Precis som du och alla andra! Förut gjorde jag en slags särskiljning i mitt huvud, "jag är inte som instagramtjejerna" men vafan det är jag ju visst om jag känner för det! Det är du som bestämmer!
 
För närvarande ligger kroppen i pyjamas i sängen. Jag känner mig död! Dagen har spenderats på bibioteket där jag pluggade järnet innan jag gick till gymmet. Sen kom jag hem och däckade mer eller mindre. Men fick jättemycket gjort på bibblan och tror jag ska gå dit imorgon igen efter jobbet (om jag orkar men det borde jag!). På gymmet tränade vi rumpis, igår var det armarna. Är trött i benen nu!
 
Det är mycket fokus på uppsatsplanen nu som ska in 27e oktober, men om jag känner mig själv rätt kommer det gå bra. Min erfarenhet säger mig att jag inte kommer få underkänt eller komplettering, för det harj ag aldrig någonsin fått i hela livet. Och om jag får det så ska ju någon gång vara den första!! Asså ser ni den positiva andan i mitt resonemang eller? Go jennan!
 
Imorgon är det planeringsdag på jobbet och tror det kan vara bra och kul att vara med på. Resten av veckan är jag ledig för då ska jag passa Zazze! Ser framemot det... men en dag i taget och nu är det altså tisdag!
 
Jag tänkte läsa lite i en bok jag låna på bibblan till mitt plugg sen får det blir vila resten av kvällen.. och se om jag hittar något mumsigt kvällsgott.. kram på er, hoppas att ni inte är riktigt lika döda som jag.
 
 
Till top