J E N N I F E E R G E

Fredag i trädgården

Blommor och växter, Natur, Underbara dagar Permalink1
Glad fredag bloggisar! Idag tar vi oss tillbaka till vårt besök hos Mandelmanss trädgårdar. Nu när hösten kommer in i rasande fart (det är snart oktober herregud!) så kan det passa fint med lite bilder på grönska och blomster. Även om det såklart fortfarande finns runtomkring oss ännu..
 
De säger dock på radion att det är väldigt höga temperaturer för årstiden, men jag tycker ändå man märker att det börjar bli höst. Det blir mörkare fortare på kvällarna och det är kyligare i luften.. idag är ser det ut att vara blåsigt ute men solen skiner, åtminstone här i Hässleholm.
 
Denna fredag väntar föreläsning vd 13-16. Vi skulle egentligen haft en föreläsning på förmiddagen också men den blev inställd. Så jag gick upp vid åtta och gjorde cheesecake, diskade, städade toan, gick ut med soporna, bäddade sängen och lite sånt fixitrix! Känns bra. Älskar att pyssla med sådant när man har tid och lust.
 
I trädgården fanns en mysig liten sjö eller damm eller vad man ska kalla det. Det var fullt med träd och växter både runtomrking den och i den (där var en liten ö i mitten där det växte en massa samt där det fanns ett litet hem för ankorna).
 
Ja, som ni ser så simmade det runt ankor i vattnet. Så fina! Jag är imponerad över hur fint kameran tar upp alla detaljer i miljön.. och jag älskar ju färgerna.. grönt är min favvis...
 
På tal om färg och sånt så har jag beställt nya gardiner. Jag hittade äntligen ett par hissgardiner till köket: ett par att ha nu och ett par till jul! Sen hittade jag ett par höstiga murrgardiner till vardagsrummet. Mys! Ni får se dom senare när de hänger uppe.
 
Jag har verkligen lust att köpa mer jultextilier och grejer, men jag hittar inget på sidorna än! Det är nog för tidigt.. men tiden går ju så fort när man väl närmar sig jul och jag tycker alltid att jag inte hinner med det jag vill!
 
Där fanns inte bara ankor i trädgården utan även hönor och några tuppar! De hade ett eget hönshus och vissa hönor giock faktiskt lösa. Gosigt med ägg från trädgården!
 
Nej mina vänner nu måste jag göra mig redo för att äta lunch och sen ta tåget vid 12.23. Ikväll blir det konditionsträning på gymmet wihoo innan det är dags för fredagsmys! Igår var det ju egentligen zumba (traditionsenligt på torsdagar) men den var inställd pga sjukdom!!! Så fick köra ett eget pass istället.
 
Och idag blir det alltså fredagsfys innan fredagsmys! Heja mig. För den som är intresserad kan jag meddela det går framåt på träningsfronten: vilket innebär alltså att man blir starkare och orkar såväl crossa mer som lyfta mer. Wiho! Jag tycker verkligen jag är ambitiös och duktig på så många nivåer (hemma, skolan, jobbet, gymmet, relationer osv).. det får man tycka och va stolt över ♥
#1 - - Mamma:

Du är bäst!!! 😍❤️😍
Tycker det där ankhuset hos mandelman är så gulligt 🐧🐦🐤

Till top