J E N N I F E E R G E

Tenta inskickad!

Dagar i bilder Permalink0
God eftermiddag bloggisar! Tentan är inskickad och planen för idag var att mest chilla hemma och ev gå en promenad men asså jag tror inte jag pallar chilla.. jag vill till gymmet! Så ska cykla dit vid tre tänkte jag när lunchen lagt sig till rätta i magen. Vila kan jag göra imorgon efter jobbet istället och det hinner jag ju dessutom göra massvis med under denna dagen också (ett gympass tar typ 1,5 h)..
 
Så...! Imorse roade jag mig med att öva på att lägga eyeliner och läppstift. Eyelinern gick åt skogen men läppstiftet blev rätt bra! Älskar det.. är det too much att ha på jobb? Näää väl...
 
Det blev en tidig morgon idag för min del.. men det lyckades jag inte med tyvärr! Så jag somnade om efter många om och men men känner mig ändå lite seg..
 
Något sorgligt som har hänt är att jagh ar kollat klart på alla gilmore girls avsnitt nu.. verkligen alla.. även de nya.. SNYFT!! De är sååå bra. Jag lever typ mitt liv genom den serien. Jag älskar dom! Jag älskar Lorelai, jag älskar Rory, Luke, Dean, Jess, Logan, miss Patty, Sookie, Kirk, asså ALLA karkatärer mer elelr mindre. Och ärligt talat, ja jag tänker se om alltihopa igen. typ med start ikväll eller nåt. Det är underskattat att inte se om serier!!
 
Nu ska jag leta reda på lite nya övningar på youtube tror jag. Idag ska vi träna ben och försöka få DAT BOOTY ATT VÄXA (den är så dallrig som den är nu snyft). Tycker det är lite sådär att träna rumpa för ALLA tränar rumpa.. men det känns gött efteråt!

Till top