J E N N I F E E R G E

Blå och rosa

Dagar i bilder Permalink1
Dagens färgkod är alltså blå och rosa! Jag tycker det är en fin kombo och matchning.
 
I hopp om att det skulle vara sol idag bestämde jag redan igår att jag skulle ha på mig mina håliga jeans.. men när jag vaknade var det grått och trist men det hindrade inte mig från att ha de håliga jeansen! Hehe. De känns lite fööör håliga för att ha på jobb så de får jag passa på att ha privat! Det är precis som alla mina crop tops som jag pratade med Sofie om i helgen, det är inte heller så passande på jobb. Men som tur är har man ju ett liv utanför jobbet ockå och då kan man klä sig precis som man vill!
 
Rosett i håret är verkligen mitt signum nu känns det som.. och att ha det bakåt så som jag har ovan är min "to go-frisyr". Känner jag mig själv rätt kommer jag fortsätta köra på denna frisyren ett tag nu framöver som "favvofrissa" och sen kommer jag tröttna.. jag är en sån typisk periodare! Men man vet aldrig, även en vanemänniska kan ändra sig.. vi får väl se. Än så länge tycker jag den är jättefin och är inte alls trött på mina rosetter och denna uppsättningen!
 
På tal om hår så provade jag att göra två utbakade flätor igår.. jag höll nästan på i en timme.. det gick bara inte!! Antingen är det fel på mig eller så är det fel på håret.. ingen aning men gud så irriterad jag blev när det inte gick!! Jag tycker det är så coolt men som sagt, det gack inte. Jag får kanske öva mer eller prova på något lättare.. kanske lära ig att göra inbakad fläta först innan utbakad.. höhö.
 
Nåja idag var det skola alltså och det var skönt med handledning. Kändes lite stressigt att jag inte kommit längre med uppgiften men nu under kvällen har jag suttit 1 timme och skrivit och det känns mycket bättre nu! Jag vet ju vad jag ska skriva men det tar sin lilla tid.. imorgon väntas det jobb så då blir det nog inte mycket skrivande då heller..
 
Idag tränade jag rumpis efter skolan. Hade massa energi så körde stenhårt på crossen 30 min! Med konsekvensen att jag knappt orkade 60 kg knäböj sen.. men det är smällar man får ta. Hehe. Det känns skönt i rumpestumpen nu i alla fall.
 
Jag har börjat leta mer och mer efter kroppspositiva konton på instagram och det är så peppigt. Att bara få se en tjej som liksom sitter ner med putig mage ger mig så mycket kraft!!! Det är ju helt normalt jag vet, men man får ju aaaldrig se det. Eller en rumpa som inte är flexad utan som är gropig och bred.. eller att man inte är supertimglas utan har lite put... aee ja, oavsett vad så tycker jag det är jättejättepeppigt. Särskilt för mig som kämpar med att vara positiv till min kropp. Mer såna konton tack och mindre annat!! Även om traditionella influencers visst kan vara peppiga och inspirerande så är det just bilden av "den perfekta kroppen" som jag är så trött på. Jag behöver vanliga avslappnade kroppar i vanliga vinklar, vanliga ljus och bara vanligt vanligt vanligt. Tänk att det ska va så svårt!
 
Nä, nu ska jag nog stänga ner plugget för dagen. Puss på er. Var snälla mot er själva! Det behöver jag verkligen öva på.. igårkväll var jag inte vidare snäll mot mig.. och själva känslan av elände sitter kvar som berget! Men det är den vi ska göra oss av med. Jag är värdefull, vacker, älskad, det finns dom som längtar efter mig och som uppskattar mitt sällskap. SÅ ÄR DET. Punkt!
#1 - - Sofie:

Ja, du är SÅ värdefull! <3

Till top