J E N N I F E E R G E

En gosig helg

Dagar i bilder Permalink2
Min nya grej är att träna på morgonen innan jobbet! Okej, jag har bara gjort det 2 ggr men det kändes faktiskt jättebra. Man får en fin start på dagen och så får man mer tid till annat på kvällen. Perfekt om man har något planerat på kvällen men ändå vill träna den dagen: precis som det var för mig torsdag och fredag. I torsdags var jag på bio efter jobbet med några jobbekompisar och såg Mamma Mia 2! Så hiiimla bra. Har haft abba-musik på repeat sen dess... hehe.
 
Och i fredags kom Sofie till mig efter jobb och stannade hela helgen!
 
Men först en fårga bara: vad tykcer ni om mina knähöga fotbollsstrumpor till korta tights?? Jag tycker det är coolt. Eller till shorts. Vad tycker ni??
 
Men i fredags så kom alltså kära älskade Sofie till mig!! Så mysigt ❤. Vi köpte sushi på älskade katsu sushi och åt den på balkongen.. Sofie tog som vanligt sin vegetariska sushi med sjögrässallad, jag tog en vanlig 10-bitars med misosoppa till... mums!
 
Vi gick till ica efter maten och köpte godis, middagsmat till morgondagen och ingredienser till den godaste kakan någonsin (typ). Resten av kvällen kollade vi Rederiet, snackade och slumrade till i soffan inann det var läggdags.. ❤
 
På lördagen vaknade vi tidigt båda två! Det är tur att vi är lika med våra sovtider: båda gillar att sova tidigt och gå upp tidigt.. haha! Vi åkte till Åhus på lördagsförmiddagen, men vi hann inte vara där länge förrän det började åska och solen gick i moln.. tyvärr.. så då packade vi ihop och åkte in en vända till Kristianstad och gick på gallerian.
 
Sen när vi kom tillbaka hem till lägenheten i Hässleholm gjorde vi den godaste kakan någonsin alltså. Det är vår älskade favvis espresso house caramel cheesecake som vi gjorde själva efter ett recept som en på youtube kommit på!! Asså........... så lättgjord och så god. Den smakade precis som den man köper på eh!! Den mumsade vi på på kvällen då vi återigen kollade serie och film.. mys!
 
Sofie fick med sig halva kakan hem idag när det var dags att åka tillbaka igen... där blev ju jättemycket över! Så till kvällsfika ska jag nog ta en liten bit cheesecake.. tror den är ännu godare nu när den stått till sig i kylen en hel dag..
 
Nu ska jag göra i ordning lite bilder till morgondagen.. då kommer en haulis på massa kläder jag köpt!! Ja jag vet jag gör inget annat.. men men.
 
Kram på er, hoppas ni också haft en bra helg!
#1 - - Mamma:

Coolt med strumporna 👍🏻😍

#2 - - Sofie:

Tack för en mysig helg! Kakan blev verkligen mumsig :D <3

Till top