J E N N I F E E R G E

En helg och en måndag

Dagar i bilder Permalink0
Glad måndag på er bloggisar! Själv tycker jag det är rätt skönt att det är måndag igen. Men först: recap från helgen!
 
Tilda kom ju till mig i lördags och det var så mysigt! Jag tycker verkligen om att ha sällskap i min lägenhet. Och Tilda är ju min syster så vi är ju jättebekväma med varandra. Verkligen så roligt och mysigt! Söta Tilda hade till och med köpt en alla <3ns-dag present till mig! En chokladask! Så fint (fast för att kompensera för all finhet kan jag berätta att tilda åt typ alla själv hahaha!)
 
Som vanligt när vi har systermys så blir det hämtmat, massa godis och film. Tilda hade inte sådär jättemycket pengar på sitt konto så jag fick stå för både mat och godis. Haha!! Jag har typ aldrig haft sett så lite pengar på ett konto tror jag så var verkligen tvungen att fota och dokumentera detta (ok har sett folk på jobbet med mindre pengar men det är inte samma sak..).
 
Det bidde kinamat på tasty garden som ligger på lagom behändigt avstånd från mig! Tilda tog nudlar med kyckling och jag tog nudlar med räkor. Så gott! I väntan på maten gick i in på ica och köpte godis. Mycket viktig del av kvällen!!
 
Vi kollade på Mello men asså shit vilken besvikelse. Där var ju ingen bra! Jag tyckte att Mendez var okej för Mendez är ju ändå Mendez men liksom.. nä vilka platta artister och låtar! Så vi bytte till Harry Potter och fången från Azkaban efteråt! Så längesen jag såg den men ändå minns man typ vad som händer. De filmerna är verkligen bra.
 
Innan dess kollade vi på The 100 på netflix! Jag tyckte den var bra faktiskt så jag kanske kommer börja titta på den jag med! Vi får se, där är ju så många serier man vill se.. men nu är ju bron slut så en serie mindre att följa.
 
Tilda blev lagom besiken på mig när jag somande under filmen.. men jag var såååå trött!!! Så vi fick tyvärr stänga av och så gick vi la oss istället. Tilda pillade på sin mobil ett tag men jag tror att jag däckade mer eller mindre direkt när jag blundade. Jag är en sån tant i vissa (alla??) avseenden!
 
Klockan tio vaknade Jenfår och då gick jag upp och åt lite frulle, drack kaffe och kollade Rederiet. Hehe. Sen blev jag rastlös så jag väckte Tilda! Vi gjorde pannkakor till brunch och det var himla gott (även om typ ALLA pannkisarna gick sönder ehh så de var inte så snygga direkt).
 
Sedan kollade vi klart på Harry Potter och hade lite nagelsalong. Jag hade bett Tilda ta med lite fina nagellack för ville låna nåt a henne! Det blev ett blått matt lack från Isadora på mig, medan Tilda tog ett glansigt ljuslila, typ lavendelfärgat. Hon hade så många nagellack med sig så jag ble helt kär! Även om jag själv har en hel del nagellack så blir man ju trött på sina färger typ.. snacka om ilandsproblem.. hehe.
 
Vid 3-tiden plingade Oliver på min HEMSKASTE porttelefon och då var han och pappa på plats för att leverera ett vitrinskåp till mig! Mormor har skänkt till mig och det är jag väldigt glad för, för det är så himla fint! Jag tror det kommer bli väldigt bra där när jag fyller det med mitt vackraste porslin (hehe ps nu kan jag ju köpa ännu mer porslin). Tyvärr så var skruvarna för korta så Oliver och pappa lyckades inte få dit dörrarna! Så himla tradigt. Men det löser sig, vi får ordna med längre skruvar så är dörrarna på igen på nolltid.
 
Efter att alla åkt hem gick jag till gymmet och körde ett ryggpass med en kompis till luddis! Det var råååligt. Därefter ställde jag mig och gjorde getostpaj och rabarbersylt (PUST). Var dötrött ju men jag är envis som en åsna när jag väl bestämt mig för att göra något.
 
Så det blev en sen kväll men en tidigt morgon så imorse var jag trött! Jag gick upp extra tidigt så jag hann fixa en söt liten rosettfrisyr! Ser ni att den matchar min blåa tröja? Vad tycker ni? Är det för barnsligt och flickigt? Jag tycker det är fint och gulligt! ♥
 
Jag hade skola 9-12 idag och dagens föreläsning handlade om familjebehandling med feta barn. Det var väldigt intressant!! Men en del av mig känner mig så träffad när man pratar om övervikt för jag tror ju typ jag är överviktig eller tillhör den gruppen. Men det gör jag väl inte??
 
Aja! Därefter mötte jag upp daddi och så gick vi och lunchade ihop på en indisk restaurang på söder!! Så mysigt! Det var jättegott och riktigt prisvärt, dagens lunch 69 kr. Och så fick man sånt gott naan-bröd till att doppa i all mysig sås.. mmm.. pappa tog lamm och jag tog kyckling tandoori. Lite starkt men mumsigt! Innan det var dags för pappa att gå tillbaka till jobbet och för mig att gå till tåget så tog vi en liten promenix på söder! Det är så tråkigt att det blivit som det blivit där. Men det var uppfriskande med en promenix efter maten!
 
Jaha och sen på tåget då var jag jättetrött.. men jag stod ut och så gick jag till gymmet och körde ett rumpis-pass. Det kändes riktigt bra idag! För första gången på länge wihooo. Hoppas rumpis blir glad.
 
Nu tänkte jag bara ta det lugnt resten av kvällen innan det är läggdags!
 
 
 
 
Till top