J E N N I F E E R G E

Hässleholm-Lund ToR

Dagar i bilder, Tankar Permalink2
Ja, idag blev det en tur och retur resa till Lund från lilla söta fina älskade Hässle! Ja asså jag gillar verkligen Hässle. Jag tycker om att jag inte direkt är "känd" i staden, att den är liten, att man känner igen folk på gymmet, att jag bor nära jobbet, att jag bor nära stationen, har en fin lägenhet, bor nära familj och vänner.. ja..
 
Vad tycker ni om dagens Jenfår? Jag hade vit blus och blåa jeans på mig! Och så för att piffa upp det hele lite så hade jag ganska så knallrosa läppstift med matchande rosett i håret. Jag äääälskar mina rosetter! Och att matcha dem med läppstift och hela köret. Och så älskar jag ju läppstift..
 
I Lund hade vi handledning inför den sista uppgiften vi har innan examen. Det var riktigt givande och uppgiften ska bli riktigt rolig att skriva! Imorgon ska jag ta tag i att börja skriva ner lite.
 
Jag var tvungen att gå lte tidigare för att hinna tilblaka till psykologen i hässle kl 14. Detta var vårt nästsista möte, sen ska vi avsluta vår kontakt i maj. Det känns naturligt, som ett väntat avslu och som om JAG HAR KOMMIT SÅ HIMLA LÅNGT. Vi pratade om allt jag gjort och allt som fungerar. Och jag konstaterade, som jag gjort flera gånger på sistone: såhär lycklig/tillfreds/nöjd/välmående har jag aldrig varit i hela mitt liv. Det säger en hel del även om jag fortfarande har dåliga dagar ibland, men ledsenhet och nedstämdhet är ju en del av livet.
 
Det jag ska arbeta nu den sista tiden handlar om min oro för.. typ det mesta. Men egentligen har jag ju ingenting att oroa mig för och faktum är att oron inte fyller någon funktion överhuvudtaget. Jag oroar mig för att mitt förhållande ska spricka, att jag inte ska få något jobb i höst och att jag ska bli sjuk igen. Såna dumheter!! Så det är min stora läxa.. och att fortsätta jobba vidare på att leva det liv jag vill leva och fylla det med de tankar jag vill umgås med och mår bra av. Fatta vad empowerment det är ändå att bara INSE att jag har makten över mitt liv, mina tankar och mitt mående. Jag är inte ett offer för yttre faktorer. Jag är stark, kapabel och älskvärd.
 
Efter att ha blivit lite stärkt hos psykologen tränade jag rumpis med Julia på gymmet! Rent prestationsmässigt är det bäst att träna själv tycker jag, men det är ju så roligt rent socialt att träna ihop! Goseeee! Tror min rumpis kommer va öm imorgon! (och den var fortfarande öm idag efer måndagens rumpe-pass.. haha).
 
Imorgon får det bli rygg, biceps och axlar istället. Rumpen får vila. NOT, ska konditionsträna också. Hehe. Dag 4/4 på min sockerfria kvällsvecka är avklarad och jag känner mig stolt som klarat ännu en vecka! Jag måste nästan utmana mig själv och hålla på för att både utvecklas och fortsätta orka.. älskar träning asså.
 
Puss på er! Hoppas ni också känner er stärkta, fyllda av vårluft och med insikten att VI har makten över våra egna liv och vår egen tankevärld!!!!
#1 - - Mamma:

Du är fiiiiin både på insidan & utsidan 🤗❤️

#2 - - Sofie:

Heja dig! Du är så stark på alla plan <3

Till top