J E N N I F E E R G E

Biffen

Dagar i bilder Permalink0
Okej, jag lovar att inte lägga upp en spegelselfie IGEN i nästa inlägg. Men nu måste jag bara visa mitt nya linne från zalando!!! Så fiiiiiint. Det är croppat dessutom, men har en svart tjock mudd-liknande grej längst ner så att det håller sig på plats och blir fint avslut liksom. Sååå najs!!
 
Idag tränade jag bröst och triceps och jag såg riktigt fit ut!! Vet inte om det är ljuset på gymmet, linnet eller om jag i SJÄLVA VERKET BÖRJAR FÅ MUSKLER PÅ ÖVERKROPPEN?? Hör och häpna!! Jag tycker det är väldigt roligt i alla fall och det var en trevlig uppmuntran efter en konstig dag.
 
Ja, jag har haft en konstig dag idag. Jag tänkte jag skulle komma tillbaka till instagram men fick se en otrevlig överraskning där som gjorde mig väldigt ledsen. Så jag bokade vilorummet en stund, smsade med mamma, chatta med Celine, fulgrät och resonerade med mig själv. Sen gick jag ut.
 
Och hade en skitbra telefontid!! Wtf liksom?? Här har jag precis gråtti för att mitt liv är mer eller mindre meningslöst sen går jag ut och har jättebra samtal med en person som också har känslor av att livet är emningslöst "psykisk ohälsa" "jobbet sket sig" "förhållandet sket sig", man bara: det kunde varit jag men ändå inte.
 
Fattar ni?
 
Mina kolleger är så snälla och fina så det var inget konstigt med lite tårar. Ibland kommer livet emellan. Och nu när dagen närmar sig sitt slut och efter jag tränat så kom jag fram till (efter lite funderingar med mig själv) att det nog var reptilhjärnan som reagerade imorse. Eller snarare reptilhjärtat. Usch. Men jag har kommit längre än så, jag är stark och bra, förtjänar bättre och VILL INTE GÅ TILBAKA. Fattar ni. DET ÄR ETT AKTIVT VAL JAG GJORT. Det är inte för inte som jag skrivit arga blogginlägg liksom.
 
Så jag påminner mig om min kapacitet och min förmåga att välja, men också MITT VÄRDE som jag tenderar att glömma bort om och om och om igen.
 
Men det tar så på självkänslan att bli ratad - men jag vet att jag inte bör ta det personligt för det är som sagt inget fel på mig.Det är inget personligt. Det är inget fel på mig.
 
Jag förtjänar bättre. Fegis. Fulis. Fetis.

Aldrig ensam

Tankar Permalink0
Jag och mina spegelselfies alltså... vet jag tar många såna, men samtidigt vill jag påminna er och mig om en tid då jag knappt tog några selfies eftersom jag tyckte jag var för ful för det.. Och det fanns en tid då jag inte vågade säga vilka låtar jag lyssnade på i mina hörlurar... nu basunerar jag ut så fort jag kan att jag älskar kent. Så man kan ju rent spontant tänka att jag både är ytlig och egenkär, som tar mina selfies och snackar mycket och engagerat om mina intressen: men det var en lång väg dit. Alla bär vi på vår historia och som Jocke Berg säger, "vi kommer från någon annanstans än där vi är just nu". Det är så fint uttryckt.
 
Så låt oss inte döma efter ytan vilket vi lätt tenderar att göra.
 
De senaste dagarna när jag har gått min 5-10 minuters promenad på lunchen har jag verkligen andats in den kalla luften långt ner i mina lungor och verkligen försökt mindfulnessa. Samtidigt som jag känt tacksamhet! Ja, jag har faktiskt känt mig tacksam över att jag lever och får fortsätta att göra det. Det är en overklig känsla när man går in i den, att man är tacksam för att man lever, det är ju något man bara tar för givet, men jag är verkligen tacksam!
 
Jag är tacksam över allt jag fått vara med om, tacksam för depressionen som jag hatälskar. Är så rädd för att falla tillbaka igen, samtidigt hade jag aldrig varit så lycklig nu om det inte varit för att jag blev så sjuk.
 
Denna helgen tar jag det lugnt, och det är så skönt. Jag känner att jag behöver det! Min kropp älskar mig för det. Jag ligger i sängen nu och kroppen sänder ut massa såna här "mmm skönt"-signaler till mig.. jag brukar se det som att man faktiskt behöver vila lite. När kroppen blir så glad och tillfreds av att bara lägga sig ner och gå ner lite i varv.
 
Kroppen min - jag kämpar för att älska dig.
 
Jag kämpar för att älska mig och kämpar för att hitta någon att älska. Försöker sätta mig själv i fokus. Jag vill ha någon som JAG vill ha, inte någon som jag får. Förstår ni? Jag kan inte nöja mig om det inte känns bra. Det är inte snällt.
 
Vill inte bli ensam. Det är min största rädsla. Det jag oroar mig för mest. Typ minst 1 gång om dagen. Jag ligger ensam i min säng nu. Men vet ni vad? Jag känner mig inte ensam. För jag har er, jag har min familj, jag har mina vänner, mitt jobb, mitt gym, mina hobbys, Zazze.. Aldrig ensam.. oavsett vad som sker framöver ❤
 

Gul och rosa

Dagar i bilder Permalink0
Som bekant utmanar jag mörket inte bara med d-vitamin utan även med färgglada kläder! När jag inveg min nya pyjamas från ullared häromdagen märkte jag till min förtjusning att den matchar PERFEKT med barbapapa. Han smälter ju nästan in i tyget! Så gosigt. Och verkligen relationship goals.. Så länge får han vara min kille och han är inte dålig inte.. han luktar mys, han gillar mys, han kramas alltid, han är fin och tycker att jag är fin PLUS han finns alltid där! Världens bästa ju.
 
Så medan jag är rosa i min säng så var jag gul på jobbet idag! Jag inveg min gula munkjacka som jag köpte redan i somras men som jag inte blivit färdig att använda. Nu är den perfekt, för den är så varm och gosig! Den är lång men inte tillräckligt lång så jag hade den med en kjol under och strumpbyxor till, så det blir typ som en klänning. Och stövlar till och så halvt uppsatt frisyr och ringar i öronen. Fint tycker jag det blev! Det står ju trés cool på den: precis som jag ju är!! Sjukt cool!!
 
Jag hade en bra dag på jobbet idag! Fick en hel del gjort och hade många bra samtal på telefontiden. Jag kan ju det här nu! Typ. Man blir bättre och bättre på att bemöta människor för varje dag. Även om jag hade lite svårt att komma på nåt bra att säga när en sa "amen då kan jag lika gärna lägga mig ner och dö nu".. Hm. Kommentera om ni har någon bra comeback till det.
 
Efter jobbet blev det gym som vanligt. Kändes bra! Nu under kvällen har jag strukit lite kläder och plockat undan småsaker som legat framme länge nu. Lade ner alla mina verkyg i verktygslådan från ullared, asså SÅÅ fint det blev!! Och så mycket trevligare i min lilla byrå i vilken jag har verktygen i.. mys. Att såna småsaker kan göra så mycket.
 
Denna veckan har gått löjligt fort tycker jag. Vet knappt vad jag har gjort! Bara jobbat, tränat och levt. Typ. Ska försöka ta det lite lugnt i helgen och bara göra roliga saker! Bland annat leta reda på recept på julkakor som jag kan baka inför nästa helg.. mys. Älskar julkakor och älskar ju att baka! Det är alltid så kul att bjuda bort sina kakor med. Annars sitter man ju bara själv hemma och äter av dom: mycket roligare när andra får njuta av mästerverken också.
 
Nu ska jag äta lite glass faktiskt, sen gå och lägga mig. Imorgon är det fredag, wihoo!
Till top