J E N N I F E E R G E

Vanilj-blond

Dagar i bilder Permalink0
Hej bloggisar!
 
Igår hade jag ÄNTLIGEN tid hos frisören för att slinga och klippa håret.. Jag har ju låtit mitt hår vila i typ 1,5 år från färgning och sånt, för det var såå dålig kvalite där ett tag.. men nu tycker jag det har varit grått och dassigt så länge (samt återhämtat sig tillrcäkligt bra!) att det var dags för en liten uppiffning!
 
Det blev ljusa slingor i en neutral blond färg, frisören kallade den för vanilj! Det tycker jag låter som en så himla bra och fin beskrivning. Jag är vaniljblond nu alltså! Blev supernöjd. Det är svårt att fånga nyansen på bild men tror ni ändå kan se lite skillnad om ni jämför med några gamla bilder som jag har längre ner!
 
Här till höger ser ni ju även min nya kappa och halsduk. Jag har dille på kläder. Köpte 3 nya baströjor på hm på lunchen.
 
Har fått in ett nytt flyt på jobbet: jag sitter med den bärbara datorn urkopplad, har hörlurar i, lyssnar på kent och sjunger med!! Blir så effektiv. Men jag stängde dörren idag så att mina kolleger slapp höra min fulsång. Sandra ville hellre kalla den för skönsång men vet inte om jag håller med.. haha!
 
Nu under kvällen hr jag rensat min mobil på äckliga gamla bilder. Blä. Känns skönt att få bort allt! Jag tränade rumpisen efter jobbet och blev lite småkonstigt av det faktiskt! Lite yr i bollen, lite varm i huvudet och ja.. det var obehagligt! Men hjälpte att duscha kallt, dricka kallt och äta. Mitt öra ställer till det för mig på så sätt att det känns som jag är instängd i mitt huvud mer eller mindre. Vilket blir särskilt påtagligt under träningen.. tråkigt, men jag hoppas att den däringa trumhinnan har lust och ork att ploppa ut snart igen så jag slipper gå och vra halvdöv. Hör ju typ ingenting under fikarasterna och när det är mycket sorl. Snark.
 
Idag känner jag mig stark och hoppfull trots att jag bara varit ihop med idioter. Haha. Min prins finns ju någonstans - och han är verkligen ingen idiot inte. Jag är tacksam för de fina männsikor jag har i min närhet. Sen finns det ju alltid såna man ogillar, men så är det alltid. Jag vet att jag är så bra som bara jag kan vara i alla fall ❤ Och jag gör mig fin dagligen inför jobbet! Det är så roligt. Gissa vem som klackar mest i korridoren med sina höga stövlar?? Jenfår... 😆❤
 
Ps en rolig sak:
En bekant har bott utomlands sen studenten, pluggat o jobbat osv. Nu är han tillbaka i Sverige och säljer tekniska prylar och försöker sälja in detta genom att skriva privat i chatten till alla sina vänner på facebook. Pinsamt. Det är så det går med de som flyttar utomlands utan syfte eller mening: det blir inget av er. Jag menar titta bara på dig,
 
folk här omkring talar om dig i termer av quitter
alla vet att du inte fullföljer det du påbörjat
jag behöver inte ens berätta att du har hoppat av
det du gör nu är att leka runt
men sanningen är att vi här hemma tycker inte du är ett dugg häftig
kom tillbaka när du har något att komma med
du har gjort bort dig inte bara för mig utan för hela världen
är du stolt?
för det är det ingen annan som är över dig
 
Till top