J E N N I F E E R G E

Världens finaste hund

Porträtt, Zazze Permalink1
Världens finaste hund heter Tzatziki "Zazze" Gsson och är en två årig bichon havanaise med massor av bus i kroppen!!
 
I fredags fick han vara min fotomodell i höstlöven. Så himla himla fin är han. Visserligen hade det varit finare om inte kopplet varit på, men jag vågar inte släppa honom. Hans säkerhet går ändå före en bra bild liksom. ❤
 
Jag hade med mig godis i en påse så att jag kunde få han att göra lite som jag ville.. typ hoppa upp på denna bänken och se filosofisk ut. Snufse!
 
Älskar verkligen hur han lyser upp i höstlöven och hur löven blir fin bakgrund liksom. Jag är riktigt nöjd med mina bilder! Jag har fler på lager som jag tänke lägga upp lite i taget här.
 
Idag har vi gjort inte så mycket. Som vanligt. Det är så skönt!! Jag tog mig tid att skapa ett nordnet konto och köpa lite aktier och en fond. Jag letade fram bröd att baka imorgon och så gjorde jag lax rill middag. Mellan detta gick vi lite kissepromenader och kolade på tv. Så gosigt!
 
Strax innan 6 kom mormor och Jerker för att passa Zazze när jag var på självöfrsvarskurs. Det var väldigt kul! Näst sista gången idag och eventuellt ska det bli en fortsättningskurs därefter. Jag tror jag hade velat fortsätta! Det är väldigr roligtt plus lärorikt.
 
Annars så mår jag rätt bra idag! Så himla skönt. Nu ligger vi i sängen och ska snart sova. Puss påer.
#1 - - Mamma:

❤️❤️❤️❤️❤️

Till top