J E N N I F E E R G E

Rosa onsdag

Dagar i bilder Permalink1
God kväll bloggisar! Här är jag med min rosa kofta och min namnlapp. Jag hade besök på servicekontroet idag och tyckte det gick bra! Var tredje onsdag är en sådan dag och tycker alltid de blir så intensiva då..
 
Efter arbetet hade jag tvättid 16-20 och shit vilket tvättberg jag hade.. asså så mycket smutstvätt! Så det var på tiden. Nu har jag istället världnes berg att stryka (gillar hur kläderna liksom går i ett slags kretslopp precis som allt annat här på jorden haha).
 
Strax efter kl 19 kom Zazze och pappa hit och nu är det bara jag och Zazze kvar! Jag ska vara hundvakt nu i en vecka och det ska bli så gosigt. Jag har sett framemot både sällskapet och ledigheten. Jag tror verkligen jag behöver vara ledig. Eller jag inbillar mig det i alla fall och hoppas att lite ledighet kan bota min trötthet. Jag är verkligen fruktansvärt trött om morgonen... och det brukar jag inte vara! OCh återigen kommer mina tankar på depressionen.. om man håller på att trilla dit igen.. vilket jag inte tror men då är det klart ännu bättre att lyssna på kroppen några dagar och bara göa det man känner för.
 
Jag försöker vara ärlig mot mig själv och ärlig mot er här på bloggen! Och jag uppskattar verkligen när ni kommenterar, det är alltid lika roligt, men jag skulle gärna vilja veta vem det är som skriver! Jag har fått några kommentarer där avsändaren är anonym, vilket är tråkigt för det blir svårt att bemöta personen då. Du/ni får gärna träda fram och skriva ditt namn nästa gång.
 
Förresten så kollade jag på lite gamla dikter innan.. där var många BÄCKSVARTA från september 2016. Då trodde jag verkligen inte att jag skulle överleva typ. Jo, men det var så mörkt. Jag är i alla fall inte så långt ner nu. Och även då, 2016, var jag heartbroken. Och så sitter jag här nu 2018 och är minst lika heartbroken. Och även om detta på ett sätt är värre än då så tar jag det mycket bättre. Asså jag är verkligen inte lika depressiv längre. Och det är så skönt at konstatera!
 
Den dramatiska och melankoliska sidan av mig tänker "olycklig kärlek har varit mitt livs tema såhär långt" men så vill jag inte tänka, så vill jag inte definiera eller prata om mitt liv. Mitt liv är så mycket mer och fyllt med så många fina vackra saker. Allting kommer lösa sig till slut och jag är så glad för allt jag fått varit med om: för utan det hade jag inte varit jag idag.
 
Men jag har en kämpe i mig och en prinsessa som tar mer och mer plats. Hon är en riktig bitch ibland och det får ni se av vissa blogginlägg med, men jag orkar inte vara den ödmjuka empatiska jennifern alltid. Historien är komplex men jag pallar inte analysera det mer.
 
Låt mig vara lite prinsessig och lite bitchig ett tag. Det kan jag må bra av.

Saker jag fortfarande inte förstår

Dikter Permalink1
Hur man kan svika någon som varit beredd att göra allting för en (flytta, plugga vidare, vänta tills du kom tillbaka)
Och samtidigt påstå att man älskar den personen så mycket
Att den personen förtjänar bättre?
 
Hur man kan säga att det inte går att fortsätta eftersom framtiden är så oviss
Och samtidigt inleda en ny relation utan att situationen egentligen har förändrats?
Framtiden är lika oviss
 
Hur man kan säga att man bryr sig jättemycket om en person
Och samtidgt lägga ut massa bilder på den nya på sociala medier
Fastän hon är fulare än mig
 
Hur man kan vara så rädd för att binda sig
Och samtidigt säga "jag ska fundera på det"
När jag informerar om giftemål mellan de nya parterna som enda utväg om de ska fortsätta vara samman
 
Hur kan man överväga att gifta sig med någon
Som man uttryckligen sagt inte är lika mycket wifey-material som jag?
Och som man sagt att man inte vet om man vill något seriöst med den
När man vet att man hade kunnat få mig så lätt
Hur kan man då ha mage att gå vidare med någon annan?
Eller är ni i samma prisklass? Lika kassa? Jag är bäst?
 
Jag river mitt hår. I drömmarna sparkar jag på dig. . Jag är för bra och det säger du också. Ändå har jag aldrig känt mig så ratad och så sviken. Du har gjort fel på så många nivåer och jag vill berätta det för dig dag in och dag ut tills det är du som sitter och river ditt hår.. Jag hoppas du är sjuk och olycklig.
 
Detta är saker jag fortfarande inte förstår.
 
Sofie skickade en bra bild till mig idag. Det stod såhär:
 
"Ditt ex är verkligen en råtta"
"Nja.. känns fel att göra den jämförelsen"
"Vadå då?"
"Jag tänker för råttans skull"


Leopard-naglar och piercing!

Dagar i bilder, Naglar Permalink0
För första gången på riktig t länge kände jag för att göra något roligt med mina små naglar! Det blev leopardmönster. Det är lagom avancerat tycker jag: och blir ändå så fint. Vi får se hur länge det håller men jag ska försöka va försiktig med dom..
 
I lördags hade jag bokat tid på india på Väla för att pierca naveln.. Det gick jättebra förutom att jag svimmade. Inte av smärtan utan för att jag spänner mig så mycket och är så hispig och nervös!! Så när han var färdig med piercingen han bara "Kan du resa dig nu?" jag bara "ehh nej" haha.. Hela världen snurrade!
 
Tilda var med i rummet och höll mig i handen. "Du är jätteduktig Jennifer" sa hon. Sötis!!! Piercaren sa något om att svimma jag sa "jag svimmar inte" helt slöddrigt och så höll jag på att tappa glaset med vatten han bara "TA GLASET" till Tilda.  Hahaha!! Så här i efterhand är det rätt komiskt. Jag är sån mes när det gäller sånt här! Även när det gäller sprutor osv.
 
Man fyllde i ett formulär innan och där kunde man kryssa i om man hade lätt för att svimma. Jag kryssade nej. "Nästa gång kryssar du ja" sa piercaren. Hahahahaha...
.
Aja! Nu är den på plats i alla fall. Visst min mage är ganska i putigaste laget för att få ha en navelpiercing men skit samma. Det får man väl ha oavsett magstorlek eller magform! Tycker det är fint att smycka naven och längtar lite tills jag kan byta smycke till ett som är lite längre än det jag har nu. Men nu ska man ha en läke-stav i 8 veckor och spraya med spray 2 ggr dagligen. Spännande ändå!
 
Jag vet att drt mest är typ 16-åringar som gör navelpiercingar men det blir man väl aldrig fär gammal för! Det tycker inte jag i alla fall. Jag kommer ta en bild någon dag så ni får se den.
 
Denna veckan tänkte jag skära ner på mitt sockerintag.. för det är inte normalt att äta söta saker vajre kväll och bli helt cp om man itne äter det. Jag känner redan nu hur jag är sugen på sött!! Men jag har ställt massa saker framför min godishylla i skafferiet och jag ska tvinga mig att låta bli. Jag behöver en liten detox känner jag. Inte för att jag ska banta rller nåt sånt utan för att jag känner jag behöver rensa kroppen lite av hälsoskäl liksom! 
 
Imorgon är planen att träna innan jobbet.. hoppas jag orkar. Jag ska se till att jag orkar! Man har ju fått en extra timme idag så det borde gå bra.
 
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla lite på serie. Puss på er! Tilda var lätt bästa piercing-sällskapet plus bästa shopping-sällskapet <3


Till top