J E N N I F E E R G E

Sömnigt

Dagar i bilder Permalink0
Här var det sömnigt bloggisar. Jag har haft en riktigt chillig helg. I fredags var jag på pizzadejt efter jobbet (och tränade på morgonen!) men hela lördagen chillade jag... in absurdum! Jag promenixade en timme, annars var jag bara hemma och tog det lugnt. Men jag tror jag behövde en sådan dag. Jag kände mig lite som Zazze på bilden här uppe till vänster.. Jag sminkade mig inte ens och jag hade döfula kläder, somnade en stund i min divan och åt pizzarester till lunch. Det var faktiskt ganska mysigt! Plus i lördags var det ju som flera av er vet vid det här laget, 2 år sedan jag blev sjuk. Det blir automatiskt en tung dag då när man tänker tillbaka på det.. även om jag måste så mycket bättre nu. Men fortfarande är jag ju kanske inte lycklig men jag mår verkligen mycket bättre.
 
Igår var det lite mer action! Jag veckoahdnalde på ica, städade lägenheten och toaletten, strök mitt tvättberg, bakade 2 sorters bröd och gjorde 2 burkar äppelmarmelad! Mums. Det var en produktiv och bra dag måste jag säga.
 
Idag var jag sömnig så jag kom inte till jobbet förrän klockan 9. Men det gjorde inte så mycket för jag, Julia o Camilla hade planerat att stanna till halv 6 eftersom vi kl 6 skulle på... självförsvarskurs för kvinnor!! Japp japp. Där var vi ikväll alltså och det var faktiskt väldigt kul! Det är bra att öva på. Vi skulle skrika och det var riktigt svårt. Mycket sitter i hjärnan och i psyket!
 
Det är Hässleholms karateklubb som ordnar detta 5 måndagar i rad! Så nästa måndag ska vi dit igen. Som sagt: det var roligt!
 
Nu ska jag kolla på "Vår tid är nu" som kommer på 1an om några minuter, och spela lite wow samtidigt. Imorgon blir det rumpeträning på morgonen innan arbetet. Har tvättid på kvällen! Så då får träningen komma på morgonen.
 
Kram på er bloggisar!
Till top