J E N N I F E E R G E

Hemnes <3

Inredning, Underbara dagar Permalink0
Förra helgen när jag och mamma var på Ikea i Älmhult köpte jag en fin 5-lådors hemnes byrå till vardagsrummet.. men jag köpte den inte på ikea utan av en privatperson via blocket!! Hihi. Istället för 1300 kr nypris fick jag den för 800. Som ny! Dessutom ihopmonterad (vilket är guldvärt för mig som är mer eller mindre handikappad vad gäller att montera ikea-möbler).
 
Inne på ikea fyndade jag en ny liten växt att ha bredvid tvn! Tidgiare hade jag min palm från ullared där, men den har varit död sen länge.. nu provar jag en annan växt (vet ej namnet) men tyckte den var himla fin!
 
Mitt vardagsrum börjar faktiskt bli färdigt vad gäller möbler.. det som saknas är väl något på väggarna och eventuellt en matta vid soffan.. men det får ta sin tid. det har ju "bara" tagit 2 år för mig att komma såhär långt i hemmet.. hehe.
 
Inne på ikea hade de även supersöta mini-burkar i 3-pack som jag köpte. Och små kaktusbollar på tub eller vad man ska säga som man kunde ha i vatten.. jag la mina bollar i mini-burkarna och fyllde på med vatten.. lite coolt ändå tyckte jag. Vi får väl se hur länge jag tycker det är coolt.. höhö.
 
Jag väntar på ett paket från jotex innehållandes lite höstiga kuddfodral.. jag beställde det i förra veckan men än har det inte kommit.. sssnark. Men det ska bli roligt när det kommer! Ser framemot lite höstinredning och ta bort det gula och rosa i hemmet (som för mig känns ganska somrigt).
 
Igår var jag på Väla med Julia och Camilla!! Ihhhh.. Vi var där 9.39, alltså innan dom öppnade vid 10.. så vi fick stå på parkeringen och glo ett tag innan de ÄNTLIGEN öppnade dörrarna.. tyvärr så köpte jag jättemycket grejer, men det mesta behövde jag faktiskt. Och att få så mycket grejer för den summan pengar det är inte så farlgit egentligen.. asså om man slår ut det, ni fattar...
 
Nåväl. Jag köpte bland annat toppen som ni ser här ovan inne på zara! Så söt. Älskar vita tröjor av olika slag. Och så åt jag sallad med skagenröra till lunch medan Julia och Camilla tog varsin hamburgare. Mumms!!
 
En gedigen fyndlista blev det:
- 3 st tröjor
- 2 st byxor
- 1 par skor
- 1 par öronmuffar
- 1 jacka
 
.....
 
Efter väla-besöket kom jag hem till mami papi o vilade en stund innan jag gjorde mig i ordning för bbq-kväll hos Celine! Celine och Adam var värdar och det grillades massa kött... med tillbehör som potatis, sallad, fetaost och svamp. Och sås såklart!
 
Det var väldigt trevligt och väldigt gott. Till efterrätt blev det pannacotta. Mums. Tack för trevlig kväll!❤
 
Jag var ganska trött eftersom det blviit en tidig morgon för mig, så jag avlägsnade mig först vid kl 11.. men någon ska ju vara först! Det var skönt att komma hem till sin säng och sova..
 
Idag är det söndag och jag är fortfarande hemma hos mami papi. Jag har målat naglarna och tänkte nu spela lite wow.. japp, Oliver har övertalat mig att köpa wow-tid! Jag har inte köpt några nya expansions (mitt senaste är mist of pandaria) så jag valde att göra en ny gubbe.. en night elf priest med det vackra namnet Stigan. Rätt kul att spela igen faktiskt. Men jag gör det ju för det är skoj, inte för att bli bäst. Och så är det kul att göra något med världens bästa Olski.
 
Puss på er! Hoppas ni haft en bra helg och får en lugn och gosig söndag.

Hon

Dikter Permalink0

Hon hade gjort vad som helst för dig
Allt för dig
Dö för dig

 

Jag vet,
hon var motvillig till en början
men det var du också
Ville kanske inte riktigt
fatta sådant tycke för någon annan
Timingen var inte rätt
men kärlek har ingen känsla för tid

 

Så ni gav det en chans
hon gav det en ärlig chans
Vad du gjorde?
Ärligt talat, jag vet inte
men hon offrade så stora delar av sig själv
för att du skulle kunna uppfylla dina livsdrömmar
Medan hennes enda dröm
var att dela livet med dig

 

Gav du det en ärlig chans?
Gav du ens det en chans?
Eller lämnade du det bara därhän,
”om vi är menade kommer vi hitta tillbaka till varann”
Kanske förtjänar du inte hennes villkorslösa kärlek
när du så lätt släpper hennes hand
förlitar dig helt på ödet
som om hon inte skulle kunna släppa dig lika lätt
hon är verkligen för fin för dig
och du har tagit henne och hennes kärlek för given

 

När du nu släpper henne så släpper du henne lös
du uppmanar henne att glömma dig
att träffa andra
att sluta hoppas
Inte bara hennes hjärta krossas utan även hennes drömmar
tro
och optimism
när du så lätt smular sönder det ni ändå byggt upp

 

På pappret är hon fri
och du har avsagt dig allt ansvar
Så bli inte upprörd när hon hittar någon annan
du har ingen rätt till det
Det var du som tvingade bort henne
Det var du som svek henne
Det var du som sårade henne.

 

Hon,
Hon är jag.

 

Och jag förtjänar bättre än såhär.

 

(kanske var det tur det blev som det blev så jag inser att jag är värd att dela livet med någon som älskar mig lika mycket tillbaka och är beredd att offra lika stor del av sig själv för mig, som inte är egoistisk och tar mig för givet)

En onsdag i livet

Dagar i bilder Permalink0
Gissa dagens middag?
 
Hemmagjord pizza! Sååå gott. Har varit jättesugen på det nu ett tag för det är så många på jobbet som har haft med sig pizza till lunch.. nu idag ställde jag mig efter träningen och gjorde 2 ändå helt okej fina pizzor som blev 4 matlådor. Mums!!!!
 
Jag gjorde en deg på bakpulver så tar det inte så lång tid med jäsning och sånt. Sen gjorde jag hemmagjord tomatsås, på med massao ost, skinka, paprika, tomat och så lite ost till. Det blev löjligt gott. Tomatsåsen blev nästan godast och det som gjorde hela pizzan.. mums som sagt!
 
Nu har jag äntligen landat i sängen efter en intensiv dag.. jag skulle tränat på morgonen men jag pallade inte (rent ut sagt). Så tog sovmorgon istället, kom till jobbet rätt sent (8.25), hade möte på jobbet kl 13 och stannade till kl 17.. pust och stön. Sen gym på det, ett rygg- och bicepspass sen hem då va och äta lite fil och macka sen göra pizza.. diska århundradets berg av disk och nu..
 
Vill jag däcka!
 
Och här är pizzan gräddad!
 
Jag rullade upp kanterna och då blev den faktiskt oväntat fin! Goos.. ser framemot morgondagens matlåda.
 
Nu ska jag kolla på lite serie och äta nutella.. imorgon tänkte jag träna innan arbetet! Och denna gången faktiskt på riktigt!!
 
Puss på er. Hoppas ni har det bra! ❤
Till top