J E N N I F E E R G E

ÄNTLIGEN frisk

Dagar i bilder, Shopping Permalink0
Jaa, som rubriken antyder så är jag mer eller mindre äntligen frisk från min förbannade öroninflammation. Det var längesen jag hade så ont någonstans! Tyvärr så kliar det en del i örat fortfarande men jag smörjer med salva och försöker låta bli att pilla... SÅ SVÅRT..
 
Något som muntrat upp mig på sistone är i alla fall mitt nya skal från ideal of sweden som är grönt/turkost och väldigt somrigt på något sätt. Det hette "mojito marble" och tycker det beskriver färgen bra! Mojito är ju typ den bästa drinken tycker jag så passar ännu bättre till mig då!
 
Mitt andra skal från ideal of sweden har gått i sönder.. tycker det är lite dåligt, när man ändå betalar typ 300 kr för ett skal ska de väl inte gå i sönder/spricka.. jag är inte den enda heller som har detta problemet! Men men...
 
Förra helgen när jag följde med mamsi och papsi till ikea tog jag mig en tur på väla och köpte inget mindre än.... två par skor!!
 
Skorna till vänster är ju såklart sommarskor, det är sandaler i låtsasmocka med låg klack. SÅÅÅ fina. Jag letade som en galning efter såna skor förra sommaren men de var typ helt slut så därför tänkte jag nu när jag såg dom på din sko att "nu måste jag minsann SLÅ TILL" trots att det inte är dirket väder för att använda dom än...
 
Sen hittade jag ett par snygga stövletter/kängor på rea inne på skopunkten! De är grå/mattsvarta och har rejäl sula och lite klack. Me likey! Jag har ju ett par superfina liknande i låtsasmocka men de har varit med i några år nu och klacken börjar bli sned eftersom den är i plast/gummi och jag går med fötterna lite inåt.. så tyckte det var dags med ett komplement!
 
Dagen då jag var som sjukast var i torsdags och då var det ju alla hjärtans dag! På jobbet fick dom tydligen vaniljhjärtan men det missade jag...
 
Vad jag istället fick nu i helgen (det blev en lite försenad alla hjärtans dags present alltså) av mina föräldrar var inget mindre än ett litet kit från body shop med bara grejr från serien almond milk och honey!!! OCH JAG HR JU PRISAT DENNA SERIE!! För älskar doften. Så det var verkligen en fullträff! Mums!
 
I kitet fanns handkräm, duschkräm, body butter, handtvål samt en duschsvamp. Gooos! Och allting luktar himmelskt.
 
Jag provade duschkrämen idag efter jag tränat.. mmm! Min kropp har aldrig luktat godare. Typ. Och så skönt det var att träna förresten efter en veckas paus pga sjukis! Även om jag helst ville gå och lägga mig i min säng när jag satt på jobbet och skulle gå till gymmet.. men men!
 
Imorgon är det onsdag. Tycker veckan går rätt fort ändå..
Till top