J E N N I F E E R G E

Vardagen

Dagar i bilder, Natur Permalink0
En hel vecka har passerat sen sist jag skrev. Det har hänt allt möjligt, men jag har inte tagit mig tiden till att blogga och skriva ner det helt enkelt. Jag hade en gosig helg hemma i Klippan, men fredagskvällen spenderades i Hässleholm. Jag älskar mina fredagskvällar här i Hässle. Jag jobbar till 16.30, går och tränar, kommer hem duschar pyjamas äter god middag sen bara chillar jag med godis och fin film. Det är verkligen en efterlängtad kväll! Jag kan verkligen slappna av på fredagskvällen. Det är inte samma sak ikväll liksom. Visst, jag kan kolla på en film och äta lite godis, men det är ändå en stress inombords att "jag måste lägga mig i tid för jag ska jobba imorgon"..
 
Denna vecka försöker jag verkligen få in en bra morgonrutin. Min autopilot verkar ha gått sönder. Så nu provar jag att istället medvetet och aktivt välja att gå upp tidigt: för att hinna dricka kaffe i lugn och ro, hinna bädda sängen, sminka mig fint osv.. utan att stressa!
 
Än så länge går det rätt bra! Får påminna mig att det trots allt tar cirka 21 dagar innan en handling blir en vana.. bara 19 dagar kvar nu då!
 
Dagarna på jobbet lunkar på i lagom takt och jag längtar bort ibland... efter något annat, men det gör väl alla kanske?
 
Plugget är en bra och rolig tillflyktsort. Just nu läser vi om lyrik, alltså poesi, och jag älskar det! Det finns så många fina vackra dikter som säger så mycket mer än bara de bokstavliga orden liksom.. det är vackert.. och ju mer man analyserar en dikt, desto mer skatter hittar man.
 
I helgen var jag på ikea och köpte lite växter till lägenheten! Känns så trevligt. Jag lånade visst med mig en bil hem från mina förädlrar så igår var jag på maxi och storhandlade. Råkade komma hem med ett nytt nagellack som jag målar med just nu.
 
Under kvällen har jag dessutom gjort en västerbottenpaj! Och innan idag tog jag rekord i bänkpress: 40 kg! I smithmaskinen förvisso, men ändå. 3 + 4 fina repetioner blev det. Och igår filmade jag när jag gjorde knäböj med 60 kg! Kände så himla bra!!
 
Nu ska jag fortsätta måla naglarna, sen lägga mig i sängen och förbereda mig mentalt inför morgondagen: fokusera på att följa min morgonrutin..
 
Kram på er! Hoppas ni har det bra. Jag älskar vardasgen samtidfigt som den ibland känns lite tråkig.
Till top