J E N N I F E E R G E

Viktigt kladd

Dagar i bilder Permalink0
 
Godkväll bloggisen.
 
En kort dag på praktiken och nu är det snart läggdags igen. Så bara repetera äta dansa sova dö fast typ äta dansa praktisera sova dö. Lol. Väldigt viktigt med dansen. Fuldansa är det enda rätta. Den som dansar fulast vinner och så länge jag är med i dansen så vinner ju.. jag! WOOW!
 
Och sen så skriva lite däremellan och förbereda samtal och så sparar man papprerna bara för att dels plåga sig och dels som ett minne för en vacker dag gör det inte lika ont.
 
 
Kan inte ens läsa vad  jag själv skriver alltid för det blir så kladdigt och intense.
 
Tänk att det snart är dags för flytt!! Längtar. Det blir lite nystart typ men har misstankar om att det kommer bli samma vardagsmönster ändå även om det känns som om att jag ska göra allt det jag aldrig gjort innan. Haha. Även om det inte blir realitet är det väl känslan som räknas och hoppet och tilltron till att det här kommer bli bra!
 
Nu tänker jag lägga mig i sängen och lösa lite sudoku. Eller först ska jag skriva lite dagbok från praktiken. Det är viktigt med reflektion mina vänner! Skrev liksom typ 20 sidor häromdagen. Fast om privatlivet då, inte praktiken. Hallå. Det är ju där det händer grejer. Eller det beror på hur man ser det. Plus allt hänger ju samman. Älskar utmaningar och försöker hoppas på att morgondagen blir bättre även om jag vaknar och känner mig ledsen. Fortfarande.
 
Säger godnatt nu mina vänner. Godnatt.
Till top