J E N N I F E E R G E

1 dag kvar!!!

Dagar i bilder Permalink0
Idag är det alltså en enstaka, en ynka, en pytteliten dag kvar tills semestern!! YAAAY! Ska bli så skönt. Idag var en seg dag trots att jag handlade 4 begravningskostnader och lite annat på det... men som jag skrivit här tidigare i veckan: min kropp och min själ har verkligen blivit uppslukade av semester-mode!
 
Och idag fick vi ju äntligen en solig dag, så jag tog kjol och linne på mig! Kändes somrigt och fint med vita och ljusa kläder. Igår var jag nämligen svartklädd.. och igår efter jobbet tränade jag på gymmet i lila tights + blå sport-bh! Körde bröst och för första gången NÅGONSIN vågade jag köra bänkpress på ritkigt!! Alltså med stång och inte i smith-maskinen. Kändes så bra (samtidigt som det kändes så dåligt eftersom jag har en hel del att träna upp här så att säga..). Men åh! Ibland ska man bara över kullen liksom och göra det jobbiga för att det ska släppa. Så nu vågar jag nog minsann köra redig bänkpress i fortsättningen också!
 
Det blev en intensiv dag igår, för efter gymmet körde jag direkt till maxi och storhandlade. Sen kom jag hem och var mer eller mindre död!! Så idag blev det vilodag och istälet tog jag tag i disken och resten av allt skräp i lägenheten. Usch! Att den blir sktiig och tradig så snabbt är ett mysterium.. men men.
 
Jag hade jättemysko värk igår i min ländrygg när jag skulle sova. Fick ta värktableter och vetekudde. Vet inte ritkigt vad det berodde på, om det var pga träningen eller pga min sitt-ställning på jobbet. Men till slkut kunde jag somna i alla fall. Jag har i princip aldrig problem med att somna så när man väl har det får jag panik typ direkt! Fick lust att ta en sobril (min ständiga quick-fix i hjärnan ändå har jag aldrig provat det haha) men tog istället ett djupt andetag, lite värktabletter och micrade vetekudden..
 
Det känns inget i svanken idag men jag sitter faktiskt med en vetekudde just nu i lite förebyggande syfte. Värk i kroppen är ju det värsta typ!
 
Imorgon kommer Sofie hit och så ska vi till Ikea museum i helgen!! Ska bli sååå kul!! Har längtat! Kram på er, hoppas ni får fin helg!❤
Till top