J E N N I F E E R G E

Bootcut

Dagar i bilder Permalink0
Dagen i ära inveg jag både en ny tröja OCH nya byxor! Byxorna kommer från gina och är samma som jag har i ett par svarta, men beiga! Det är mjuka, gosiga och supervida i benen. Älskar dem och hur de fladdrar när jag går i dem. Det är en våt dröm för mini-Jennan (minns när jag gick i typ 3an och hade mina nya rosa byxor som var vida i benen och såg liksom hur de coola tjejerna i åttan hade supervida jeans, så långa att de trampade på dom och gjorde dom fransiga, såååå cooolt....)
 
Så ja, jag gillar faktiskt modet med att bootcut-byxor har börjat komma tillbaka! Jag har nu 3 par och jag älskar dem. Ett av paren är ett par nya jeans som jag ännu inte visat här på bloggen, men som jag inveg igår!
 
Till dessa beiga byxorna hade jag en mörkröd spetstopp som jag hittat på new-yorker. Jag är ju en sucker för spets och ett tag köpte jag massa spets-tröjor men nu har jag skärpt mig!! Men denna kunde jag inte stå emot. Tyckte det blev en fin kombo med det mörkröda och det beiga!
 
Efter jobbet blev det gymmet och jag var klar där redan kl 18!! Det händer ju bara inte?! Eftersom jag kommit strax efter 7 hela veckan gick jag hem tio över fyra idag och oj vilken skilnad det gjorde på kvällen! Den blev mycket längre helt enkelt.
 
Imorgon är det äntligen fredag och dags för helg! Men denna helgen blir det inte mycket vila. Jag packade ner det jag kunde från badrummet nu under kvällen och tog även lite mer i köket. Snart är det ordning och reda igen.. snart...
 
Vad tycker ni om mina byxor? Hiss eller diss? Ge ett hjärta om ni gillar dom!
Till top