J E N N I F E E R G E

Kläder för kallare väder

Shopping Permalink0
Nu är det höst tycker jag. Det blir mörkt fortare på kvällen, man måste tända lamporna i fönstret såväl efter kl 6 som innan kl 6 (alltså på kvällen och morgonen) och man får ta på sig en extra tröja när man är ute!
 
Men det är ju årstidernas gång som är som sådan. Det är inte mycket att göra åt saken och som tur är ligger det en hel del saker framför mig som bara väntar på att få ske. Ibland när jag känner mig riktigt deppig (vilket jag känner mig lite nu ärligt talat) så tycker jag att mitt liv står stilla typ. Allting är på paus, ingenting händer. Jag bara går och går men kommer aldrig fram. Det är en hemsk känsla och en oerhört elak känsla också.
 
En sak som tröstar mig är absolut shopping. Ja, jag tröst-shoppar ibland, men all min shopping är inte tröst. Vill bara klargöra det så ni inte får för er något annat! Men shopping är ett bra sätt att skrnga tankarna på och att få in lite nya grejer i såväl hem som tanke. Igår körde jag till exempel till C4 för att shoppa, för blir deppig av att bara vara hemma i min fula lägenhet när jag inte kan träna (har varit förkyld).
 
Fynden som jag ska visa nu kommer dock från annat håll, bland annat klickade jag hem den här fina koftan som jag funderat länge på från betterbodies!! Den är croppad, med hoodie och med dragkedja. Perfekt att ha innan, under och/eller efter träning! Den ska jag ha på mig på torsdag, när jag ÅTERIGEN är på gymmet efter 1,5 veckas ofrivllig paus (tror att det gör mig deppig också att inte kunna träna?!)
 
På New Yorker i Åbo hittade jag världnes gosigaste jacka. En pälsig, vit sak som jag blev förälskad i DIREKT! Jag hade redan tagit ut en del euro i kontanter och i euro kostade den 24 medan den i svenska kostade 299. Jag tänkte att jag sparade lite ändå och köpte den. Även om jag kunde köpt den här. Är så nöjd med den! Den är gosig men ändå snygg!
 
Igår matchade jag den till svart jeans kjol, strumpbyxor och höga rejäla kängor! Det var snyggt.
 
Från Monki via Zalando klickade jag hem en mintgrön kofta med ett fint snäckskalsmönster. Jag är en riktig koftmänniska och tycker koftor kan pigga upp de mesta outfitsarna: en rolig kofta över en tråkig tshirt, eller en fin kofta på en fin klänning för att klä upp den ännu mer, eller en fräck kofta på en fin klänning för att klä ner den lite.. det är det perfekta klädesplagget på många sätt och hösten och vintern är ju absolut årstider för koftor!
 
Här har ni den svarta jeanskjolen jag hade på mig häromdagen! Den är från hm och det syns knappt på bilden, men den är lite fransig längst ner. Så fin!
 
Jag har länge letat efter ett par beiga jeans men inte hittat några.. jag hade ju mina älsklingsjeans från Zara ett bra tag, som jag köpte i Barcelona 2015, men efter x antal användningar blev det hål mellan benen på dem (som vanligt!!!) och jag fick kassera dem.
 
NU har jag äntligen hittat ett par motsvarande från Bubbleroom! De har högmidja och är superstretchiga. Jag tog storlek M men hade säkert kunnat få på mig storlek S med tanke på stretchen. Det gör mig dock inte så mycket, för då tar jag hellre bara ett skärp i midjan så de hålls på plats!
 
Från Zalando beställde jag även den svarta spetskoftan som ni ser till höger. Den tyckte jag också kändes så himla fin och enkel! Roligt med en svart kofta som är lite "finare", annars har jag bara svarta koftor som är helsvarta med rundhals och som man knäpper. Denna är öppen, kort och i spets. Mums.
 
Sist men inte minst beställde jag en brun polotröja från hm! Ingen är väl gladare än jag att modet är brunt nu.. älskar brunt.. har dock inte köpt sååå mycket bruna grejer, men har ändå en hel del bruna plagg som går att matcha med lite hit och dit i gaderoben. DEnna polotröjan var jätteskön men väldigt oversized! Jag tog en storlek xs och den är ju ändå oversize i armhålan och armarna som ni kan se!
 
Till höger har vi ytterligare en tröja från hm, denna gången en röd mjuk stickad tröja! Tänkte att den blir perfekt att ha både som den är, eller att ha den över en skjorta. Tycker det är så fint när man har stickade tröjor eller sweatshirts ovanför skjortan! Det hade jag mycket i våras och kommer troligen fortsätta med det nu i höst. Mys!
 
Som jag sagt 100 ggr så är kläder bland det roligaste jag vet. Mina bilder där jag visar upp kläderna är kanske inte de roligaste, men jag tänker att det ändå är roligare än att de dem hängandes på en galge. Det brukar jag tycka när jag läser andras bloggar iaf: mycket roligare att se kläderna på, eller fynden i hemmet in action (alltså utplacerade på sitt ställe)! Ni fattar.
 
Förhoppningsvis får jag lite roligare fotobakgrund om ett tag när jag ska fota bilder till min haul, men än så länge får ni stå ut med mitt stökiga vardagsrum.
 
Nu tänkte jag äta lite kex och ost såhär en vanlig tisdag. Jag känner mig stor om magen som putar så mycket och stor generellt men det är bara en känsla.. väl?
Till top