J E N N I F E E R G E

Kreta - elfte augusti

Kreta 2011 Permalink0

DSista dagen på Kreta och då skulle det såklart bli dåligt väder.. tur på sätt och vis men lite småtråkigt! Vi och i princip alla andra på hotellet hade bestämt sig för att ligga vid poolen och trotsa vädret..

 

Här hade vi ockuperat en hel rad med stolar.. haha det ser faktikst lite småroligt ut!Men sen skingrade sig molnen (det regnade och blåste när vi åt frukost!) och solen kom fram... jag och Filip var snabba med att hoppa i poolen :) Väldigt förberedda på kortet.. hmm..Sen åt vi på restaurang Zorbas, som vi åt på första dagen (min goda mousaka, ni vet..) Tog i alla fall chicken souvlaki idag, för att avsluta med något grekiskt..


Och här fick vi ju också glass! Möms. Med grekisk flagga och allt..Här är min biljett! Planet hem skulle gått vid tio, men det gick vid elva istället... hmm..Denna lappen låg på min säng då jag kom hem (vid halv fyra på natten..)! Så gulligt :) Var dock väldigt trött och frös väääldigt mycket så hoppade ner i säng direkt, fullt påklädd med mysbyxor och strumpor.

Men det var en mycket bra resa! Jag kommer även att lägga upp bilder på min och Olivers lägenhet.. men sen är det minsann slut på bilder därifrån! :)


Till top