J E N N I F E E R G E

Mys

Dagar i bilder Permalink0
God eftermiddag bloggisar!
 
Idag är jenfår trött.. gårdagen spenderades hemma hos mami o papi! Zazze och mamma var lediga så vi mös hela dagen mer eller mindre. Zazze är inte överlycklig över att vara i folks knän men jag tvinga honom ändå i mitt och Tilda tvingade honom upp i hans.. till slut började han nafsa lite på oss så vi skulle sluta hahaha! Stackars hund, får aldrig vara ifred.. ♥ så går det när man är liten, klok och söt... ♥
 
Efter en dag hos mami papi gick jag inom gymmet på vägen hem och det blev en sen kväll.. stupade i säng vid tio typ men tog ett tag att somna (man kommer ju upp i varv av träningen).. så idag är jag trött! Klockan ringde först vid 5.30, men pallrade mig inte upp förrän 6.00. Föreläsning i Eden 8-11 och jag lyckades gå fel.. gick visst till paleastras hörsal istället och ja jag ska villigt erkänna att jag fick ta upp gpsen.. pinsamt!
 
Det var verkligen mysigt att vara hemma med familjen igår. Mormor kom ockås inom en sväng och Oliver var hemma för han var sjuk. Pappi kom efter jobbet och då åt vi potatismos och korv till middag, sjukt längesen ajg åt det men mums med potatismos! Tycker inte om att äta uppvärmd potatismos för då blir dne inte samma i konsistensen, men när den är nygjord är den sååå god!
 
Något annat som är mysigt är att idag mötte jag upp min vik soc kollega Julia och så tog vi en liten fika och snackstund i Lund efter föreläsningen! Myys :) och så kul att vi kommer jobba kvar på jobbet även nu när skolan börjat!
 
Jag har precis pillat med mitt jobbschema och så har jag beställt hem lite hudvårdprodukter.. får aldrig nog hehe. Min hud är ju hemsk!
 
Vid 18.15 blir det zumba så det är väl dags att göra sig redo snart, puss på er!
Till top