J E N N I F E E R G E

Presenter i överflöd

Graviditet, Underbara dagar Permalink0
Gissa om jag har levt på energi från helgen denna vecka eller?? Okej, nu har dt ju bara gått två dagar, men ändå. Igår var jag så glad hela dagen och idag vaknade jag till och med pigg fastän klockan ringde tidigt?? Så kul!
 
Och i mitt inlägg om baby showern GLÖMDE jag ju att tacka för alla fina foton som togs ❤ tack!!! Så roligt att dagen blev förevigad, särskilt tack till Emmy som tog flest bilder av alla följt av Joel och hans papi slutligen Oliver 😍 men tack till alla såklart! 😍
 
Joel fotade även med lilla instax-kameran! Roligt att få bilder från den med även om jag är lite besivken på hur överexponerade de blev?! Men men.. vi lär oss fortfarande.. ändå roligt att få små foton från den som man kan kolla på direkt!
 
Men, som rubriken förtäljer var det alltså presenter i massor.. typ..!
 
Den här jättefina blöjtårtan fick vi av Emmy och Celine!😍 den var hemmagjord och förutom blöjor (+ ett extra paket blöjor också fick vi) var den fylld med små söta strumpor (ser ni humlan till vänster och jordgubben till höger?!?!), nappar, babyolja OCH en jättesöt hund-gosedjur!! Stort tack!
 
Den är så fin så jag satte in den på bebbens rum på ett avlastningsbord så får den stå där som prydnad så länge.. Dröjer ju en stund tills det är dags för blöjbyte på honom om man säger så..!
 
Tilda, Elias, katterna och Oliver hade alla gått ihop och köpt present! Vi fick ett "mina första avtryck", slags tavla där man kan göra hand- och fotavtryck från bebben samt en fin pek-bok som man kan känna i! Där var olika djur och så fick man känna på deras päls.. så fin!
 
Mamsen, papsen och Zazze skrev ett fint kort med lyckönskningar! Och så fick vi en jättefin sparkdräkt från polarn o pyret med de klassiska ränderna (det är så fint?!?!) och en nalle till! Så söt!
 
Vi fick även en baby monitor! Mycket trevlig present! Det är ju något som man gärna vill ha men kanske inte vill/orkar köpa själv.. så det var perfekt! 😍
 
Från samma sällskap fick vi även den här gölliga tavlan: "Lycka är att bli mor och far" och en tjej och kille med barnvagn. Så gulligt! Den står fortsatt inslagen med sin cellofan för den var så fin i det tyckte jag! Gillar att det är blått silkespapper och snören också, kanske för att det är en pojke vi väntar..? 😉 Även om färg inte spelar någon roll såklart!
 
Sen måste jag bara visa giraffen också som var en del av dekorationerna vid presentbordet. Den var så himla söt?!?! Så jag satte den i fönstret i bebis-rummet 😄 Tittut! Typ! Men nu börjar luften tyvärr gå ur honom så han ser lite mer ledsen ut än på bilden..
 
Av Sofie och Alexander fick vi en jättefin bok som man kan ha i vatten! "Vågligt, Alfons Åberg" heter den och är alltså i typ plast-material så att man ska kunna ha med den exempelvis på stranden. Den handlar just om att Alfons åker med sin pappa till stranden för att bada. Så himla fin! Och Alfons är ju så bra 😍
 
Vi fick även en babblarna snutte i så fin gul färg! Riktigt riktigt fin, perfekt färg för bebbe 😍 det var denna snutte som Zazze alltså var spekulant på när jag öppnade presenterna i helgen..
 
Av Joels familj fick vi också ett jättefint kort med fin lyckönskning! Samt en enda stor present inslagen i cellofan med lite smått och gott?! Så himla fint gjort! Det var som en klädställning och sen en korg med lite annat. Verkligen jättefint gjort 😍 nästan synd att ta bort cellofanen, men det har jag visst gjort nu och ställt hela arrangemanget i bebberummet, som en prydnad nu innan han kommit till världen 😍
 
Som ni ser så hängde det jättefina kläder uppe på klädhängaren, det var byxor, tröja samt body från märket newbie i linne-material och sååå fina färger!! Där hängde även en superfin kanin-snutte och en matchande mössa. Bebis kommer vara sååå fin! 😍 Ser ni galgarna sen då? Så fina också!
 
Och i korgen var där som sagt ilte smått och gott, en skallra, en boll, påslakanset, täcke, nagelvårdsset, baby olja, baby tvål.. och en slags tavla man kan hänga upp foton på! Tror det var allt som var i korgen? Jag kan ha missat något men där var massa massa fint! Tusen tack!
 
Som om det inte räckte fick vi även ett jättefint tåg i trä, en pyjamas med flypglan på, en klädhängare och en tavla (ser ni att klädhängaren och tavlan matchar galgarna på förra bilden??) Så fint!!!
 
Nu vill jag bara fixa och dona på hans rum inför ankomsten.. kanske köpa lite fler kläder... fixa i garderoben... köpa fina gardiner... hänga något kul på väggen.. ja ni hör ju! Jag vill bygga bo!!!!!!!!
 
Men men, förhoppningsvis finns det gott om tid att bygga bo innan hans ankomst i juli.. (eller när det nu blir men han är ju beräknad till 18 juli i alla fall!). Idag var jag hos barnmorskan och där såg allting bra ut, vilket var väldans skönt att höra!😍 Nu blir det mer frekvent med barnmorskebesöken, men först är det dags för förälrautbildning den 12 juni! Ska bli intressant och gå den och se vad de säger.. jag har såklart läst på en del inför förlossningen och kollat youtube osv men ska bli kul och gå en regelrätt förälrautbildning. Hoppas den är givande!
 
Nu ska jag faktiskt göra mig i ordning för sängen, jag blev så himla jättetrött där vid 16-tiden men ställde mig efter jag jobbat klart här hemma o lagade mat.. nu har vi ätit, kollat tv, jag har bloggat och jag blir mer och mer trött igen! Hoppas ni har haft en fin start på veckan så hörs vi!
Till top