J E N N I F E E R G E

Messy bun

Dagar i bilder Permalink0
Sannolikheten är stor att jag var en av världens mest tröttaste personer idag.. första mötet var kl 11 idag och jag satt på mitt kontor och gäspade och gäpade. Seg kroppis idag också! Det "råkade" bli att jag snoozade från 5.30 till kl. 7... vilket förvisso var oerhört skönt! Men inte särskilt bra för arbetsdagen. Jag satte upp håret i en bun idag och det blev rätt så bra! Jag brukar nämligen inte lyckas med att få till fina messy buns när det är dagsa tt jobba, men idag blev den helt okej. Tyckte det blev ifnt när jag drog ner lite av gardinluggen också :-)
 
Med tanke på hur trött jag vait idagr så bidde det några koppar kaffe och lite naturgodis efter lunchen. Framåt eftermiddagen var energinivån rätt ok och jag gick inom gymmet när jag kom hem! Det blev ett. pass som stämde överens med det jag skrev i förra inlägget: det var tufft, hårt, utmanande: men hållbart och smart. Me likey. Ska försöka mig på mer sådant.
 
Som jag skrivit 1032203 gånger så vill jag få in än mer rörlighet och kontakt i mina övningar. Idag sänkte jag knäböjen till 75 respektive 60 kg. Egot, som tycker det är låter som lätta vikter, blev lite ledsen men det blev inte kroppen. Med rätt utförande och teknik blir det ganska jobbigt på de vikterna!
 
Jag tänker att det är minst lika viktigt på mina överkroppspass med, att vara rädd om axlarna och ryggen. Särskilt axlarna tänker jag och musklerna vid nacken, som jag ju använder typ hela tiden i jobbet och när man är spänd.. de måste kopplas bort så jag inte riskerar att bli quasimodo om några år...
 
Nu har jag gäspat typ 1481238 gånger i sängen så jag tror jag ska släcka lampan för idag... Natti!
Till top