J E N N I F E E R G E

VG-mode

Dagar i bilder Permalink0
 
Jag har glömt att berätta för er hur det gick på förra tentan, aka helvetestentan... jag fick VG!! Wiiiieee! Hade alla rätt utom en på sista delen!! Och på första delen hade jag 14 vilket precis var gränsen för VG. Woop woop!
 
Det känns ändå lite peppigt att ha det i åtanke nu när jag skriver denna tentan och mest har ångest för att 1. den kanske inte är bra 2. jag är strezzadddddddddd...
 
Asså imorse vaknade jag av att jag grät! Jättekonstigt! Och jag kände mig liksom ledsen när jag vaknade och ville fortsätta gråta men jag vet inte varför jag grät så jag kunde inte gråta mer.. hmm.. Vet inte vad jag drömde men det måste varit något ledsamt..
 
Under dagen idag hann jag baka bröd och diska plus plugga lite innan det var dags för seminarium. Tyckte det var så skönt att få gjort det på förmiddagen! Nu ska jag sitta en stund till med tentan innan jag tar kväll. Skriver klart sexualbrott-delen och sen duschar jag tänker jag! Om jag pallar efter duschen skriver jag lite mer. Men tycker det är jobbigt att pusha när man verkligen är supertrött, då är det bättre att gå och lägga sig och så är det en ny dag imorgon!
 
Måste verkligen dammsuga i lägenheten men det är sådant som bortprioriteras nu. En sak i taget: en dag i taget! Heja heja.. Nu kämpar vi klart sista biten :) :)
Till top