J E N N I F E E R G E

Flyt i köket

Dagar i bilder Permalink0
Mitt kök ser just nu ut såhär..! Ren kaos alltså. Men jag har haft sån inspo och flyt vad gäller matlagning nu på sistone. Jag har många kokböcker, som alla vet, och jag vill ju prova nytt och lära mig nya grejer!
 
Så nu på sistone har jag typ haft en inventering av mina böcker en gång i veckan där jag letar reda på recept att laga till matlådor under veckan.. och på varor jag antingen har hemma eller som jag tänker köpa.
 
Igår bakade jag dessutom bröd efter jobbet! Fyrkantslimpor blev det, 4 rejäla limpor som blev saftiga och goda. Jag är alltså inne i en bra mat&bakperiod! Det är kul!
 
När jag kom hem från träningen idag var jag väldigt chokladsugen, men hade ingen choklad hemma.. så jag bakade chokladmuffins! Ur klassikern "Sju sorters kakor". Jag bakade alltid de här chokladmuffinsarna när jag var liten! De är löjligt enkla och goda. Man ska inte underskatta det enkla.. måste baka mer ur klassikerboken alltså!
 
Hur som helst, jag har grädde kvar sen våffeldagen så det satt ju fint med en liten (ok rejäl) klick grädde och en chokladmuffins. Mums! Och detta bakad e jag bara för jag var sugen, bara för jag ville: bara för jag hade inspiration och lust! Älskar när det är så!
 
Imorgon är det fredag mina vänner! Veckan har gått jättefort, men vettetusan vad jag har gjort egentligen.. men det ska bli skönt med helg och sovmorgon!
Till top