J E N N I F E E R G E

Julklappar i massor!

Jul, Underbara dagar Permalink0
Det är kanske lite drygt av mig, men jag bara måste visa er vad jag fått i julklapp. Precis som jag alltid gör..! Det är inte för att skryta eller något utan bara för att visa, ha som minne på bloggen samt tipsa om bra produkter. 

Först ut är årets böcker! Jag fick alltså en bakbok och en vanlig bok. Eller vanlig o vanlig, det är väl en slags "självhjälpsbok" men jag tycker det ordet låter så fult… Det är alltså Anders Hansens depphjärnan som jag fått och so far so good! Har kommit ungefär halvvägs och i boken ger han oss biologiska och evolutionära förklaringar på vanlig psykisk ohälsa som depression och ångest. Jag tycker att han med att belysa dessa orsaker pekar på att det kanske inte är som så at vår hjärna är sjuk, utan snarare att den fungerar på ett visst sätt som har att göra med hur vi utvecklats sedan stenåldern.. typ.. och att det inte nödvändigtvis är typ halva befolkningen som har fel på sina signalsubstanser i hjärnan (serotonin) utan att det också finns andra orsaker.. Ja svårt för mig, en simpel entusiastisk läsare att förklara i fina ord men jag rekommenderar verkligen boken!

Det andra är ju då en bakbok från världens bästa Camilla Hamid!
 
Och boken är signerad!!!!🤩🤩 Lite starstruck blir man ju ändå… hon gör ju fanatiskt goda kakor med bra och pedagogiska recept. I boken fanns även hennes kanelbullerecept som är gudomligt! Skönt att ha det i bokform och slippa googla upp det varje gång vilket jag brukar göra… 
 
För att fortsätta på baktemat så fick jag en tårtspade i form av en klacksko från världens bästa Zazze🐶🥰! Lite roligt ändå för jag älskar tårtor OCH klackisar. Passar perfekt ju!
 
Jag hade även önskat mig en långpanna i storleken 30x40. De man får till ugnen är ofta större än så och mina ugnsformar jag använder till typ gratänger osv är för små.. Men denna är alldeles lagom för de recept som finns i bakboken baka i långpanna som jag fick i julklapp förra året! 😍

Av mormor och Jerker fick jag en efterlängtad stavmixer. Vi har ju både vanlig mixer och matberedare hemma men ibland är det bara lättare att dra fram en stavmixer, tex när man ska mixa en soppa slät.. Till denna stavmixern fick man med lite bra tillbehör också! En mini matberedare och en liten visp med vispskål. Najs! Kommer definitivt att användas😊😍
 
Länge var jag utan skal helt på min nya iPhone 13… tills jag köpte ett vanligt plastskal från id3al of sweden på deras black friday. I julklapp fick jag ett ännu bättre och snyggare skal från samma märke! Älskar hur de blandat de olika mönsterna, så fint. Och skönt med lite rejält tyg istället för plastskal, telefonen glider så lätt ur händerna när man har plastskal.

Mina kära syskon lyckades köpa exakt samma sak till mig.. en gigantisk flaska med badskum från ritual of Jing serien.. lite komiskt men jag valde att behålla båda för vad tusan - det kommer ju gå åt! Jag badade med det i helgen och det var så skönt. Det luktade gott och bubblorna höll sig riktigt länge! Vad gäller vissa badskum så försvinner ju bubblorna jättefort.. här höll som sig kvar i alla fall den knappa halvtimmen jag badade! Och så fick jag en hårhandduk från mormor o Jerker, mycket välbehövligt! 

De fina örhängena till vänster kommer från märket sparv och är också från mormor o Jerker, så himla himla fina!😍😍 De hade jag på mig i måndags och kände mig så fin. Det är inte vanliga ringar som går runt örat utan dessa sitter liksom rätt på på öronsnibben. Enkelt men ändå piffigt och annorlunda! Dessa kommer bli välanvända. 

Vi var hos Joels föräldrar på juldagen där även jag fick paket! Så himla snällt😍 Fick två ljusstakar som man ska ha på väggen med tillhörande ljus från stearinfabriken i Ängelholm. De är riktigt fina ljusstakarna! Jag tror jag har hittat en plats där jag vill att de ska sitta, men måste dubbelkolla med Joel först innan jag gör några "onödiga hål"🤪😍 Jag fick även ett överfallslarm! Som man alltså kan ha när man är ute o går o om det kommer någon läskig gubbe kan man dra ur sprinten och så låter det väldigt högt.. Mycket bra sak!
 
Sen fick jag något mycket trevligt! Tallrikar från serien swedish grace från Rörstrand!!!😍 Som jag skrev i förra inlägget har jag köpt tallrikar från winter-serien som en liten julklapp till mig själv. Nu hade jag önskat mig tallrikar i färgen is (ljusblå) och i färgen äng (ljusgrön)! Det jag tänkte med färgvalet var att de både passar med winter-serien PLUS är fina för sig själva..🥰 och det är dom verkligen! Måste kanske ta bort några gamla tallrikar nu till fördel för dessa.. Mycket nöjd!
 
När vi var i Örkelljunga på juldagen spelade vi även julklappsspelet! Det var roligare än vad jag trodde faktiskt 😃 Det blev ju lite hetsigt och stressigt när tiden tickade på och man ville ha så många paket som möjligt + de paket som såg trevligast ut… när tiden var ute hade vi en del paket, varav ett visade sig bara ett gulligt kattpussel! Så kul, jag som älskar pussel😍 har dock inte pusslat på länge så det måste jag nog göra snart..

Så fina julklappar och återigen är jag mycket tacksam för allt😍🥰🙏 och inte bara för klapparna utan även för fina firande och för att vi kunnat umgås o vara med varandra ❤️

 Men ni tror väl inte jag glömt klappen från Joel??? Nädå för den skriver jag på just nu! Jag fick en iPad!!!😍😍😍😍😍😍 åh den är så rolig att blogga på och kolla på film på och att göra å alla möjliga olika ärenden på..! Mycket glad för den också 🤩🤗🥰❤️

Och idag var morgonen också lugn och skön! Jag passade på att flexa ut från jobbet vid 15.30ish eftersom jag kommer vara tvungen att stanna till 17 imorgon. Hade egentligen tänkt gå typ 15 imorgon men då det på grund av sjukdom behövdes en person till jouren blev det visst jag som fick ta den. Känns ändå ok, jag får ta igen det en annan gång🥰 Så idag efter jobbet var jag först på gymmet en vända innan jag besökte zazze för lite gos och lek! Nu blir det lite serien innan läggdags.    Kram på er!
Till top