J E N N I F E E R G E

Bikini!!!

Shopping Permalink0
 
JAAA äntligen har jag hittat en bikini som faktiskt är snygg på mig! Det är inte varje dag man hittar en sådan och det tog bara femhundraelva timmar på väla och ett besök av x antal klädaffärer som säljer bikini i någorlunda prisklass.
 
Resultatet har ni ovan! En gul bikni-bh då plus en gul trosa och en rosa trosa. Tyckte det passade bra med både och, man kan gå all in gul eller gå wild and crazy och köra med lite neonrosa! Why not liksom!
 
Bhn är från Change och jag har aldirg någonsin handlat i den butiken innan. Hade precis varit på twillfit innan jag gick dit och kände mig gansk uppgiven efter atth a provat typ varenda jävla bh på twillfit. Det är mest överdelarna jag har problem med för kuporna blir för stora på mig samtidigt osm jag inte vill ha bandeau eller trekant utan jag vill ha en rejäl kände jag!
 
Så fick jag hjälp av expediten på change, hon tog fram en som såg jättestor ut, men så tog jag på mig den och bara LOVE AT FIIIRST SIGHT KOMPISAR! Den tar vi sa jag och så kostade den egentligen 410 spänn och redan innan jag dragit kortet hörde jag tårar från plånkin, rip plånki men då säger expediten att det är 50% på den om jag blir medlem!! Waaaat säger jag och plånkiun bara WOOHOWOWOWOW blir överlycklig så vi signerar alla papper, får ett change kort, drar gladeligen kortet och betlaar sen dansar vi ut hand i hand, vi tre, jag plånki och bhn! SNIPP SNAPP SLUT.
 
Nej men inte riktigt för jag behövde ju en underdel!! Man kan ju inte ha en gul överrdel och sen ha typ ingenting under??? Så gick in på stadium och där hittade jag den här rosa underdelen då som jag blev lite kär i. Asså man kan ju tycka att bhn sticker ut ganska mycket men med den där rosa underdelen så blir det rumpa i fokus lol. Man får välja vad man vill visa för dagen.
 
För de andra trosorna smälter ju in mer och då är det fortfarande gult och fint. De är från hm och jag köpte dem på rea för 50 spänn!!
 
Så värt! Och nu när jag var hos Sofie i helgen premiärbadade jag i det hel gula setet och det var: MM HMMHM . Sketanajs alltså.
 
Vi kan väl bara hoppas att det blir fler soliga dagar så jag får mer användnig för dis wonderfulll combination of cölörs änd märken änd yes.
Till top