J E N N I F E E R G E

Strul

Dagar i bilder Permalink0
 ... vilken.. strulig... dag...!
 
Jag hade tid för synundersökning hos specsavers i kristianstad kl 9 idag. Så vid 8.12 stod jag redo att hoppa på tåget som var skyltat att komma in på spår 5, men så kom det in på spår 3 (utan att dom sa något i högtalarna), så vi alla sprang upp för trapporna och ner men tåget körde ändå. Jaha tänkte jag, då tar jag tåget 8.31, men det blev bara mer och mer försenat för att sen bli inställt!
 
Så kl 9.00 satt jag på tåget och det var ju då jag hade tid! Jag ringde dit och som tur var gick det att lösa till slut. Jag fick gjort en synundersökning och så provade jag ut ett par nya glajjor! Dom är mer eller mindre identiska med mina förra, för jag älskar dom såå mykcet så hade egentligen velat ha ett par likadna (men den modellen hade visst utgått)..
 
 Undersökningen var klar vid typ tio så jag gick runt lite längs gatorna i väntan på tåget tillbaka till Hässleholm.
 
Utmanade mig själv och tog med mig kameran, bara för skojs skull. Modigt va! Jag tycker sånt är jäääättepinsamt..
 
Men tåget tillbaka gick i alla fall vid halv elva igen så klockan elva landade jag återigen i lägenheten. Phuuu!!
 
Och eftersom jag fått vänta ute så mycket idag så fryser jag typ ihjäl. Jag har verkligen försökt få upp värmen men det går inte, så tror jag ska hoppa in i duschen och ta på mig andra kläder. Ibland är det precis som om kylan sätter sig i huden och i kläderna! Kanske en kopp te lite senare kan hjälpa också..
 
 Annars är det full rulle här med att packa inför helgens äventyr! I eftermiddag tar jag tåget till Klippan och sover hemma hos mormor ikväll. Imorgon blir det buss till Göteborg för att vara med Celine och först på måndag återvänder jag till Skånelandet igen!
 
Det är ju inte så mycket man behöver ha med sig men jag är verkligen inte bra på att packa lätt! Det blir alltid tungt även om jag försöker packa lite. Jag skyller på necessären. Och då menar jag tunga saker som typ linsvätska och ansiktsrengöring ;)
 
 Jag och Julle har bäddat ner oss och försöker få upp värmen men det går sådär alltså! (ps visst ser vi mysiga ut, man vill ju bara lägga sig bredvid eller hur!) Jag är helt slut efter en sån här bråkig morgon så måste vila lite nu under eftermiddagen känner jag.
 
Skulle behöva diska och städa toan med innan jag åker, men det ska vi nog kunna lösa eller vad tror ni!
 
Hoppas ni får en bra fredag och hoppas att den inte varit lika strulig som min (än så länge, nu vänder det ju såklart och så blir allting frid och fröjd!)
 
Puss ♥
Till top