J E N N I F E E R G E

SMINKOhålic

Smink Permalink0
Asså varje gång jag lägger ut ett sånt här inlägg där jag mer eller mindre recenserar olika produkter jag köpt, så känns det som om jag bidrar till konsumtionshets. OCh om jag gör det ber jag om ursäkt. Köp bara det du vill köpa.
 
Personligen vet jag att jag är en tvätt-äkta konsument som mer än gärna köper produkter för att testa, som andra har tipsat om, som ska "förbättra mig" i olika avseenden.. samtidigt känner jag: om jag blir glad av att köpa lite smink, ska jag inte göra det då? Det finns väl värre saker i världen.....
 
Nåväl!
 
Efter många om och men har jag äntligen investerat mig i en setting spray, och inte vilken som helst: urban decays all nighter!! Mmm. Jag tycker den fungerar riktigt bra! Mitt smink sitter som berget. Kanske inte under träningen, men då svettas jag ju som en gris så det räknas inte riktigt (plus det är ju kanske inte riktigt meningen man ska bära full face make up på gymmet liksom.. ni fattar).
 
Men den här gillar jag verkligen! Jag hoppas att den är dryg med tanke på att den var rätt så dyr.. än så länge har jag använt den i 1 vecka eller 2.
 
Jag köpte även en ny mascara, en som jag provat tidigare. Den heter "voluptous" från nyx och är en tjock borste som jag gillar med nattsvart färg! Och så köpte jag en ögonskuggeprimer!
 
Ögonskugga är typ det bästa jag vet man jag tycker min faller av ganska lätt eller inte håller så länge..blir fula veck och så. Men jag måste ändå säga att den här produkten hjälper till lite grann! Plus den får ögonskuggan att bli mer "intense" i färgen eller vad man ska säga. Det fastnar verkligen på locket och blir pangigt. Me likey.
 
Och från nyx så besätllde jag även en läpppenna i färgen "neutral". Jag har bara läppenna i superrröd och superrosa färg, jag kände att det kunde va bra att ha en som är mer nude-färgad också. Det märks ju skillnad på läpparna när de är målade med läppena vs när d einte är det... de får finare linjer med läppenna!
 
Allt som jag visat ovan beställde jag från kicks på deras hemsida, och det som är så kul med att beställa från kicks (även om det finns ett kicks här i stan som jag kan handla på) är att man alltid får med sig lite testprodukter i paketet!! mm!!
 
Denna gången fick man en hårolja från märket Sachajuan och en parfym från Karl Lagerfeld. Asså PARFYMEN. Den luktar så gott. Det är min nya favoritparfym och jag känner att jag vill köpa hela flaskan. Precis så som de hade hoppats på att jag skulle känna (såklart). Dessvärre har jag säkert mer än 10 parfymer här hemma så jag får väl använda upp dom först.. men denna.. luktar.. SÅ GOTT...
 
Håroljan luktade också gott! Och gjorde håret lent och fint.
 
Jag beställde mit älskade lanza schampoo i förra veckan, och när jag öppnade paketen med det så låg där ett serum med??? Som ajg inte beställt?? Också från lanza och med "healing" som effekt liksom.
 
Så atte... det blev jag väldigt glad för! Jag vet inte om det blivit en miss från företaget eller om den var liksom med som en liten gåva. Det stod ingenting om det, så jag antar faktiskt det blivit miss. Men de har inte hört av sig och jag tänker... det man inte vet.... SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
 
Ja den luktar gott den också och känns så bra i håret! Schampoot är döbra men det har jag nog redan tjatat om tidigare.
 
Jag skrev ju igår att jag köpt en ny palett från makeup revolution.. och ja.. här är den.. asså det är kärlek i en liten ask. Japp, man kan köpa kärlek, MAN KAN KÖPA LYCKA och det kallas ÖGONSKUGGSPALETTER.
 
Assåååååååååååååååååååå.
 
Älskar de rosa tonerna, de bruna onerna och GULDET. MUMS FILLIBABBA. Det är en fin blandning också mellan matta färger, skimriga färger och rent guld. Verkligen en palett i jenfårs smak. Igår machade jag mina orange-gula naglar med orange-gul ögonskugga gjord från den här paletten. Mys. Den kostade typ ingenting från cocopanda. KÖP.
 
Sist och minst (storleksmässigt...) så "råkade" jag gå in på kicks på lunchen i förra veckan och "råkade" komma hem med 3 st nagellack från depend. De hade 3 för två. Plus superfina nya färger i deras födelsedagskollektion! Det är dessa färger jag använde till min lille ombre. Jag köpte även ett matt topplack! Jag har haft ett liknande förut, men det har tyvärr torkat ut.
 
Eftersom jag har så många nagellack och inte "hinner" använda upp dom kanske depend kan vara ett bra märke för mig?? Det är ju billigt dessutom. Det enda är att min tidigare erfarenhet av depend har inte alltid varit så positiv.. hmm! Men dessa två färger var superbra! Jättetäckandfe och väldigt fina.
 
Verkligen kul! Som jag nämnt tidigare känner jag att min sminklust är igång igen oc det tycker jag är härligt! Det är ändå ett sätt att uttrycka sig och vara kreativ, i alla fall för mig som försöker matcha outfits med smink och så. Jag tycker löjligt mycket om det!
 
Idag gick jag hem från jobbet kl 16 utan någon vidare anledning. Bara för jag ville hem och för jag kände för det! Helt rätt. Under kvällen har jag pluggat och ärligt talat mått lite konstigt.. har lite ont i huvudet tror jag?? Sov väldigt dåligt igår eftersom jag råkade somna en stund på eftermiddagen (drygt 1 timme) så det blev hackig sömn under natten. Hoppas på bättre inatt!
 
Känns ändå som en bra start på veckan trots att jag höll på att DÖ AV NOLL MOTIVATION PÅ ARBETET. Men så är det väl ibland. Nu ska jag göra en semla till mig själv. Varför, tänker ni? Jo för at t jag är SUGEN PÅ EN.
 
PUSS!!!!1
 
 
Till top