J E N N I F E E R G E

En tidig påskhare..!

Dagar i bilder, Shopping Permalink0
(null)
Påskharen kom till oss redan på skärtorsdagen!🐰 mycket trevligt och gott.. här ovan ser ni vad påskharen gav till Joel! Ett påskägg fyllt med godisar och så en chokladkanin till. Mums. Det var visst Carl som var påskhare till sin pappa😍

(null)
Och sen var visst mamma-påskhare också här och lämnade påskpresent till Carlisen! 

Som ni ser var där ett påskkort föreställandes en kyckling🥰 som jag målat!! Roligt att måla trots att mina målarkunskaper inte är så jättebra..😁 

I påskägget låg där inget mindre än.. 5 par strumpor! Om det är något Carl behöver är det verkligen strumpor. Många av de han har kasar av hela tiden för de är för små plus att han behöver fler strumpor med halkskydd nu när han gärna vill stå upp! 

(null)
Men som om det inte var nog med strumporna så låg där även två par bodys och ett par supersöta joggers med en nalle på! Nallen är så söt att man nästan blir tårögd.

På den beiga bodyn är där björnar och så står det "I love my family". Så gulligt! Den andra bodyn är enfärgad grön. 

Innan idag tog jag fram alla Carls kläder i storlek 80 och nu inviger han sin baby yoda pyjamas att sova i🥰 tänk att han är så stor den lilla sötisen! 

Annars har jag mest fixat inför imorgon idag😍 det är ju påskafton imorgon med lite påskfirande på schemat. Roligt!🥰 nu ska jag sova tror jag.. är så trött! Och förresten! Påskharen kom till mig också och lämnade ett litet godisägg😋 mums!
Till top