J E N N I F E E R G E

Lite presenter..

Dagar i bilder, Inredning Permalink0
Efter att vi passade Zazze när mamma och pappa var på Gotland fick vi lite "Tack för hjälpen"-presenter! Så himla snällt och det behövdes såklart inte men vi uppskattar det mycket 😍
 
Först var det ett kort från Zazze, som föreställer någon av hans mer beiga släktingar, kanske en långväga kusin? På kortet stod det tack och kram från Zazze! Och så fick vi en flaska med årets glögg från Blossa (det är ju snart advent!) och en jättesöt kavel med hela muminfamiljen på!
 
Det bästa med kaveln, förutom det fina trycket med muminfamiljen på, är att den har som ett anti-slip handtag med de röda strecken runtom i någon slags gummi! Ungefär som såna gummiprickar små barn kan ha på sina strumpor, så de inte ska glida runt på golvet. Så himla praktiskt att ha det på kaveln!
 
Har ännu inte fått tillfälle att använda kaveln än, men jag tror säkert den kommer vara alldeles utmärkt att kavla med!
 
När man är på Gotland är Kränku en av de butiker man bara MÅSTE gå in i! Den är ju helt fantastiskt fin och gullig med alla sina teblandningar, godisar och porslin. Jättetrevlig!
 
Så jag skickade med bud om att mami papi skulle köpa chai-te till mig! Tydligen fanns där massa olika chai-sorter inne, enligt mamma, och de tog till slut en med vanilj smak. Det tror jag är jättegott!
 
Jag har ännu inte öppnat den eftersom jag har några andra lös-te jag vill dricka upp först.. Chai-te för mig är dessutom ganska juligt och passar lite bättre lite längre fram när vi närmar oss advent.. Även om man SÅKLART kan dricka det året runt (och det gör jag ju också).
 
Och igår fick vi de här söta små adventsljusen av mormor och Jerker! Så himla fina! Det är små pepparkakshus alltså, fast ljus! Som man kan elda i advent.
 
Jättesöta, kommer bli roligt att sätta i ordning dem fint på en bricka eller något liknande!
 
Ser framemot att julpynta här i huset sen när det är dags för det! Idag har vi dock möberlat om lite så här ser ut som kriget mer eller mindre. Det är dags att börja fixa i sovrummet (jippie)! Där inne har Joel rivit ner massa tapet och innan idag flyttade vi ut sängen i vardagsrummet. Det ser lite roligt ut, men ändå mysigt på något sätt?? Ska bli roligt att få i ordning sovrummet i alla fall!
 
Och idag har vi fått tillbaka en timme på dygnet i och med vintertiden! Känns ändå okej tycker jag, men ofta tar det ngåra dagar innan man vant sig.. Det som är tråkigt är ju att det blir mörkt tidigare på dagen...
 
Nu ska jag måla klart mina naglar, sen ska jag lägga mig i sängen i vardagsrummet! Ja, ni hör ju sjävla så knasigt det låter 😄
Till top