J E N N I F E E R G E

Ännu mer höstnytt inomhus

Inredning Permalink0
I sovrummet har jag köpt mig några nya inredningsdetaljer! Jag har köpt ett sängbord från mio i marmor med vita ben som är såååå fint.. det passar jättebra till mitt sminkbord från ikea och liksom till övriga rummet. Problemet är att det är så dyrt så jag har bara köpt ett än så länge och väntar med det andra tills bättre tider..
 
Jag har även införskaffat ett par nya gardiner! De är glansiga och beiga. När solen står på släpper de in lite ljus, men annars är de ganska så tjocka.. tycker färgen passade bra in här och lite roligare att byta ut mina gamla vita tradiga gardiner till dessa!
 
Något som däremot inte var så jätteskoj var att sy upp dom.. eller ja, jag sydde aldrig upp dom, jag strök upp do med fållband. Men ändå! Det var jobbigt men fint blev det.
 
Sen har jag köpt ett litet får från rusta som inte är ett får såklart, det är fejk. Det ligger framför sängen så man landar gott när man kliver ur den!
 
Zazze uppskattade verkligen den här mattan när han var hos mig.. han låg åp den tillsammans med rumperingen och minionen.. åh jag saknar honom så mycket!
 
 Även vardagsrummet har fått nya höstiga gardiner, dessa är samma modell som i sovrummet fast bruna! Tycker de passade in jättebra och de går i fin ton med soffan som ju också är brun.
 
Ja, och som om detta inte var nog.. så har jag också varit på ett julevent på flowerteam åp väla och köpt massor av julsaker! Asså massor massor. Läääängtar tills man får julpynta! Det kommer bli så fint här hemma!
 
Idag var det intro för uppsatskursen och jag hade min första handledning.. det känns ändå rätt bra. Jag är i fas och hoppas vara i fas hela tiden.. sen vill jag ju jobba samtidigt också så vi får väl se hur man löser pusslet. På det sättet är det bra man är ensam utan hund partner och barn eller annat liksom för man har verkligen bara sig själv o tänka på o sin lille (?) uppsats! Om 2 månader är det över och då kan vi pusta ut igen. Men nu är vi alltså i stargroparna!
 
Det blev rygg och armträning på gymmet idag! Jag har börjat springa på löpbandet men enligt min klocka kommer jag inte alls upp i lika hög puls på löpbandet som på crossen, ändå känns löpbandet typ jobbigare? Tycker det är lite konstigt och vet inte vad jag ska använda (jag vill ju använda det som förbränner mest och ger mig en SLIM BODY (good luck) (då får du ge upp maten) (det vill man ju inte))
 
Aja. Nu är jag minst sagt dödstrött så jag tänker lägga mig i sängen. Godnatt!
Till top