J E N N I F E E R G E

Snap-recap

Dagar i bilder Permalink1
 
Hej bloggen,
 
jag lever men alltså jag har ingen lust att blogga för jag vet att bloggen är ful och jag vill göra om den
men när jag väl sitter där och ska göra om bloggen stirrar jag på koderna och försöker förstå men fattar inte och orkar inte läsa massa guider på engelska för det är jobbigt och jag är gnällig och såhär håller det på just nu alltså!
 
Men jag vill ta tag i bloggen precis som jag vill ta tag i livet ungefär så jag ska sätta mig och kolla lite närmare på koderna nu... efter detta inlägg!!
 
Tänk att det bara är några veckor kvar på sommarjobbet nu!
 
Ni får en snapchat-recap för att catcha upp med mig och mitt liv! Här ovan ser ni mitt fina skrivbord som är helt kaosigt typ 24/7 förutom precis innan jag lämnar jobbet vid 16.30 för då har jag städat undan på det..!! Vet inte hur många gånger jag trott att jag slarvat bort papper så barar ligger dom på skrivbordet nånstans..
 
 
Jaa och förra helgen körde jag och mr Ottu ner till klippis efter jobbet och jag körde fucking fel i Hjärnarp -.-.-.-.-.-.-.-.-.- hur kan man köra fel i hjärnarp tänker du JO DET KAN JAG TALA OM FÖR DIG dom har ju skyltat helt sjukt så man kommer inte alls till bae aron på ica aron om man kör mot hjärnarp nej då kommer man ut i bushen och tydligen ska man svänga höger när man kör av motorvägen men dit är det ju inte skyltat mot hjärnarp!!!!
 
Så fick köra på e6an igen och köra av vid Rebbelberga i Ängelholm. Förstår ni förödmjukelsen!!
 
Hur som helst. På lördagmorgonen hade jag tid för slingning av håret! Det blev jääättefint och jääättedyrt. Vill bli helblond igen. På bilden ser ni att jag blivit ljusare! Det är inte helt samma färg nere och uppe men det är väl mer mörkblont där nere nu och så ljusblont på toppen. Ska slinga det snart igen tänker jag så är det nog snart i samma färg WIHOOO!!!
 
 
Och på lördagen så var olle x-ra snygg när han såg ut som enb hamster HAHAHAH. Jag och mormor höll på att dö när han hade den här gula saken runt munnen och skulle dra i pinnen för att få av allting, så ramla bara pinnen av men det gula satt kvar!!!! HAHAHA!!! Han blev så förvånad själv hahahahah!! Ni skulle sett! Det är en sån sak man skulle ha filmat!
 
 
Sen åkte jag och ottu vidare på nya äventyr på okänd ort på lördagen och sen när jag skulle åka hem på söndagen stannade jag på lars dufva i osby för att köpa litta färdkost och TITTA vem som kom fram mr osby skylten som nog är fulast i världshistorien (tom fulare än mitt face på bilden)!! Gbg är ju ändå rätt fin och klippans är fan finare än gbg men osby FOR REALZZ är ni så gangsta/så gay att ni var tvungna att ha ortsnamnet i graffitti i regnbågsfärger?????
 
 
Sen va de måndag igen och jobb zzzzzzzzzzzzz. Selfies i hissen är obligatoriska om man är ensam! Dagens tema var svart och vitt och matlådepåsen är något exklusiv idag då det är en duty free påse vilket indikerar på att jag är en internationell person som åker utomlands och köper taxfree skit och därmed har pengar och därmed är en fin person osv men det är ju inte alls så att den här påsen legat kvar sen den gamla lägenhetsägarens tid.... NOPPEEE.
 
Men iaf! Måndagen flöt på bra!
 
 
Oj nu snabbspolar vi visst till onsdag, och det var typ så under veckan också. Mycket att göra så tiden gick fort. Kände mig ganska stressad och orolig över lite allt möjligt!
 
Så när mormor skrev att hon tagit fram ett pussel blev jag sugen på att ta fram ett också! Det är dessutom rätt avkopplande att sitta och pussla... och lyssna på musik samtidigt..
 
 
Torsdag och det var SKITVARMT UTE. Höll på att dö ungefär hela dagen så det är tur att jag kan ha fönstret öppet. Men i förra veckan hände det en olycka på mitt rum när jag inte var i rummet.. åd hade jag haft fönstret öppet utan spärr och så hade visst en blomkruka åkt i marken... så när jag kom tillbaka låg den där i två bitar. Hehe. Hej hej blomkruka.
 
Ja och skitvärmen föranledde shortsanvändande och ajg va jätteosäker på om det var apropriate att ha dom på sig på jobbet men till slut bara FAK IT dom är ändå fina i övrigt även om dom är korta så I TOOK DEM och kunde spreta med benen i stolen och fläkta lite jätteergonomiskt och bra arbetsmiljöställning hej.
 
Här kan ni även se på ett ungefär hur mitt hår ser ut bakifrån. Jag ville nämligen själv veta hahahha. Har ingen bra bakside spegel här i GBGGGt Det är slingat i det mörka så där är många små ljusa slingor och så lite mörkt kvar. Men det är stor skillnad gentemot innan!
 
 
FREEIIDAGG coh dagens outfit! Den gråa tröjan är fin men man är körd om man spiller på den.. eller om man svettas lite.. ehh... tror ni fattar... i övrigt: FIIIIIIIIIIIIIIIIN.
 
Fredagne var en väldigt obbig dag för mådde rätt dåligt faktiskt redan på morgonen. Som jag skrev innan var det eh stressig vecka både på jobbet och PRIVATTEE och allting ställdes på sin spets på fredagen typ. Asså dete hände inget, men det var väl då kroppen sa NO JENKI no you cant treat me like dis och jag bara ok :(
 
Så det kändes som jag gick på bomull under fredagen och så brukar det kännas när jag är stressad. Och så mår jag illa av att äta. Och känner mig gråtfärdig 24/7. Så fredagen var verkligen jobbig!!!
 
Men jag hade jobbat in lite tid under veckan så gick hem redan vid 15.30. Och la mig i sängen. Och kollade på serie och vilade och andades... fy... jag suger på att vila... måste göra det mer............................
 
 
Hela lördagen chillade jag och gjorde typ ingenting.. sov en timme melan 3-4 och sen bakade jag en paj på kvällen. Annars: NADA!!
 
Och samma idag! Typ! Fast jag gick ut och solade mellan 11-14!! SÅ HÄRLIGT. Om ni undrar hur det går med brännan så får jag be er återkomma. Det går sakta men säkert framåt alltså.
 
Här kan ni se min fina BIKINIKOMBINATION som oliver och tilda då dissade men som är superfin juuuuuuu eller hur rosa + gult = sant.
 
Låg ute på gräset här bakom husen och det kändes till en början väldigt ovant och knstigt, men sen när vi varn ågra stycken som låg där kändes det najs och vi blev nästan en liten solarklubb. Tjena ligger du också här och solar? Kommer du hit ofta? Lite den nivån fast vi pratade såklarti nte med varandra. Vad tror ni liksom.
 
Sen gick jag in och åt lunch.. och ahar sedan dess duschat, surfat, spelat pokemon PÅ DATORN (inte poke-mongo), kollat serier, ätit middag och nu är jag hääär och recapsar med er! KOMPISAR!
 
Jaja imorgon är det måndag igen jävla måndag och jobb! Men det ska bli kul. Har en del saker som väntar på mig wihooopopopww.. snart lön! Snart helg igen! Då får jag besök av familjen och vi ska ut på äventyr! Det ser jag framemot!! Så då har jag nåt att längta efter även denna veckan! YAASSSSSsss..
 
Pözz bloggisar vi hörs när vi hörs!
Till top