J E N N I F E E R G E

Pappas födelsedag!

Underbara dagar Permalink1
Förra söndagen var vi iväg och firade pappas födelsedag! Dagen firades med brunch på Restaurang Vass i Helsingborg. Där har jag inte varit innan men det låg ju himla fint vid parapeten och havet! Dagen utvecklade sig till att bli en fin dag med sol som värmde så jag slapp ta vinterjackan! 

Brunchen inledde jag med en skaldjurssoppa, ej på bild men ack så god! Den smakade väldigt mycket skaldjur vilket jag gillade. Sen vidare till lite bacon, äggröra, ostpaj, ägghalvor, Skagenröra, sill, bröd, ost.. ja ni vet… mmmmm!! 

Som pricken på i:et blev det melon, morotskaka och belgiska våfflor till efterrätt! Så smaskigt! Och huvudpersonen var nöjd, tror jag i alla fall😍
 Efter lunchen tog vi lite bilder vid havet! Som ni ser börjar min jacka bli lite trång att knäppa haha!..
 
 Sen gick vi en promenad till det nya kvarteret vid Oceanhamnen. Där var fint! Men lite tråkigt o bo mitt bland danmarksbåtarna med all avgas o ljud från sunkiga lastbilar???

Jag var ledsen för jag inte fick nån bild bara på mig. Joel tog den här uppe men jag tyckte inte den blev så bra. Hade önskat fler foton så blev väldigt besviken efteråt😢 därför jag inte velat blogga på ett tag för då blir jag påmind om bristen på foton.. 

Men men.. nu går vi vidare! Hoppas på en bra vecka med lite vårkänslor nu när det är sommartid😍

Till top