J E N N I F E E R G E

OK, first things first I'll eat your brain

Musik Permalink1

"..then I'm a start rocking gold teeth and fangs

Cause that's what a motherfucking monster do

Cause that's what a motherfucking monster do"

Så rolig låt. Min bror har spelat den flera gånger och jag har "lärt mig att tycka om den".. så cool..

Härlig springrunda för psyket, mindre härlig för kroppen.. öm i ljumskarna men mitt inre mår mycket bra nu. Tycker om att springa när man har mycket i hjärnan, funderingar och förvirringar. Det klarnar inte alltid upp efter löpningen, men det känns tio gånger bättre.

Jag måste som alltid plugga lite nu. Ärligt talat gör det inte mig något. Det är intressant! Jag hade förresten betygssamtal i svenska. Min filmrecension var inte sådär jättebra så jag förväntade mig inte att min hemtenta skulle vara så mycket bättre men tydligen var den det. Min muntliga redovisning också. Blev verkligen positivt överraskad. Marie sa att jag var bra muntligt, jag var säker och det syntes att jag tyckte om att stå där och berätta, det lös liksom igenom. Så kul!! Och att jag engagerade. Nu vet jag ju inte om jag bara engagerade henne eller hela klassen, men jag är lite sådan faktiskt. Jag vill få er att tänka efter med det jag säger, med mina tankar. Jag vill sätta igång något.

Hemtentan fick jag visst fullpott på. Hade förväntat mig lägre som sagt. Inte för att jag tror jag är dålig utan därför att jag ville vara ärlig mot mig själv.

Hur som helst. Mina spanska glosor väntar på mig. De liksom längtar efter mig. Jag kommer till er nu spanska glosorna, jag kommer!!

Till top