J E N N I F E E R G E

Sleep-over!

Underbara dagar Permalink0
 
Från onsdag till torsdag sov Celine hos mig! Vi hade jättemysigt och åt pizza till middag och hade superkul! :)
 
Och igår var det dags att åka hem till Skåneland. Vi tog tåget ihop och var hemma hemma vid halv fem typ. Skönt att vara hemma, jag har faktiskt pluggat väldigt effektivt nu under förmiddagen! Inget som stör på samma sätt som hemma i Göteborg.. där finns alltid massa annat att göra (det finns det här med iförsig) men det är inte samma sak. Skönt! :)
 
Skrev nyss klart min barnobservation som ska in på måndag - ska bara läsa igenom allt en gång till sen är jag redo. Då kan jag påbörja min ungdomsberättelse inför seminarie 3, fortsätta på begreppslistan och så läsa i böckerna. En hel del att göra men det är också rätt kul. Gillar verkligen den här kursen! :)
 
Skulle vilja läsa socionomprogrammet + psykologprogrammet.. det hade varit jättekul + en superbrakombo tror jag. Bara det att då är man fast i skolan i typ 8 år sammanlagt!! Haha.. vi får väl se hur det blir. Som socionom kan man vidareutbilda sig till psykoterapeut efter att ha jobbat x antal år. Det är ju också ett alternativ.. :) aja!
 
Nu ska jag läsa ett kapitel tror jag innan jag går upp lite. Ska med mormor och Jerker på loppis i eftermiddag! :)
Till top