J E N N I F E E R G E

Konsten att sätta punkt

Dagar i bilder Permalink1
Det fick jag öva på idag! Drygt en halvtimme, fyrtiominuter in i mitt träningspass satt huvudvärken som jag kom dit med kvar. Ni som vet, vet att om huvudvärken inte försvinner efter passets första övningar så är det inte en huvudvärk som går över av att träna.. Stresshuvudvärken går över av att träna: men inte den andra. Så jag kastade in handduken! Men inte bara sådär, utan givetvis gjorde mitt envisa jag nytt max på sumomarklyft. Och sen stabila 5x10 på vanliga marklyft. SEN gick jag hem. Ändå bra jobbat för att vara mig! Det är inte så lätt att sätta punkt :-)
 
I lördags var jag hos frissan och klippte lite gardinlugg! Vad tycker ni om den trenden? I början kände jag njaaa men nu (som vanligt) efter att ha blivit van vid den tycker jag det är snyggt. Mycket roligare också med lite hår i ansiktet när man sätter up det, så det ramas in mer! Nu ska jag bara lära mig att styla den oxå :-) Är väldigt nöjd i alla fall! Kul med lite nytt och en uppfräschning av topparna som var superduperslitna.
 
Jag färgade även fransarna hos frisören, så nu slipper jag mascaran. Mina ögon tackar mig! Och jag själv, för färg på fransarna gör verkligen så stor skillnad på mig! Ser vaken ut när jag vaknar! Imorse lade jag dessutom foundationen på hyllan. Jag tvättade av ansiktet enligt min morgonrutin, smörjde in med dagkräm och sen på med lite puder så det inte blir så oljigt. Fyllde i ögonbrynen, la beige ögonskugga och målade dit eyeliner. Sen klar! Redig sommarsminkning det. Här ovan har jag alltså ingen mascara! Längtar tills jag får mer färg i ansiktet så jag ser ännu piggare och fräschare ut :-)
 
Vad gäller att sätta punkt på jobbet så är jag rätt bra på det! Jag går ju nästan alltid prick 16.30 och sätter punkt oavsett hur färdig jag känner mig.. för i mitt arbete kommer man aldrig känna sig 251923821 % klar.. man får leva med lite ovisshet liksom..! Känns så bra inför semestern, jag har preppat ordentligt sedan den veckan då J jobbade eftermiddag och jag jobbade övertid. Tacksam för jag kunde göra så för att få en lugnare sista vecka!
 
Idag hämtade jag ut paket som kommit till mig: äntligen kom min jätteförpackningar av schampoo och balsam från lanza! De tar ju slut så fort (känns det som?!?!). Nu har jag dessutom insett att jag nog inte kommer byta schampoosort (så kul är det inte att mixtra med schampoo, mixtrar hellre med nåt annat hehe) så jag slog till på två jättepaket inne på lyko.se :-) Då fick jag dessutom inpackningen lite billigare! Perfekt!
 
MIddagen var klar när jag kom hem - tack för det ❤! Nu väntar lite sims-spelande innan sängen.
Till top