J E N N I F E E R G E

Campinghelg!

Husvagn, Underbara dagar Permalink0
Äntligen var det dags för årets första camping! I torsdags bar det av mot Norrayrd! Jag var lite nervös inför bilresan, ändå två timmars resa med lille Carl men allting gick bra. Carl somnade snabbt i bilen och vaknade lagom tills kisse-paus på Lars Dufva i Osby 😁. Där fick han sträcka lite på benen och äta lite fruktklämmis innan vi körde vidare.
 
På plats var redan Johan och Cathrin, som hjälpte oss få upp markisen med tillhörande väggar. Tjiho!
 
Vi har varit på Norraryd för två år sen, också vid kristi himmelsfärd. Tydligen ska campingplatserna försvinna och allting ska bli glamping istället. Så synd! Det är en mysig liten camping nära sjön, lugnt och skönt där. Men men. Allt har sin tid och nu får vi väl leta reda på nån annan camping i trakterna!
 
Det var roligt att campa med en lite äldre Carl! Lite mer fix nu än vad det var förra gången vi campade, när han var två månader. Då var det ju mest mat, sömn och omvårdnad liksom. Nu är det mer lek och stimulans som krävs också!
 
Men det funkade bra. Vi kom in i det rätt fort och som tur var kunde vi ju sitta i förtältet när det var dåligt väder eller kallt ute. Där var en gunga precis i närheten av våra campingplatser så dit gick vi och gungade ett antal gånger 😁
 
På fredagen var vi på Ryds marknad, vilket kan vara den minsta marknad jag någonsin sett. Kanske att där var typ 10 stånd varav 5 med mat. 100 m långt? Jag är dålig på avstånd men alltså.. jag som hade sett framemot att strosa bland alla prylar.. köpa munkar... godis... kanske något gosedjur eller tröja till Carl.. så blev det ju inte! Haha. Men det var ändå kul att kolla läget där och så blev det ju en liten utflykt för dagen!
 
I lördags åkte jag, mamma och Cathrin till Lions loppis och till Börjes i Tingsryd, medan grabbarna blev kvar på campingen. Vi var även på Hammarplast outlet fast det heter ju inte hammarplast längre utan typ oerthex? Något sånt. Där fyndade jag 4 pepparkaksformar för 2 kronor samt en potatisstöt! På Börjes köpte jag en ram och pippi-hink med spade och formar till Carl!
 
För Zelda var detta livets första campingtur och det gick ju bra för henne också! Hon är så rolig, för hon äter verkligen allt. Vips så var hon vid grillen och käkade grillkol 🤣🤣🤣 knäppe hund!
 
Hemvägen gick också bra att köra med Carlisen! Tur. Igår ägnade vi oss åt att städa ur husvagnen och tvätta massa. Joels föräldrar kom på besök och sen åt vi middag hos mina föräldrar 😍
 
Det gick alltså bra att campa med Carl och jag ser framemot fler campingturer! Det blir ju lättare och lättare med finare väder också, för då kan man vara ute och leka och sysselsätta sig😍
 
Idag har det varit full rulle här hemma känns det som, vissa dagar är så intensiva😱 vi var på babysim vid 10, sen hem och hänga tvätt, starta ny tvätt, fixa lunch, äta lunch, gå ut och gå en runda, läsa lite bok medan Carl sov, fixa lite i uterummet när Carl vaknade, äta mellis, fixa mer i uterummet, börja på maten, äta maten, diska, klippa Joels hår, sätta en deg med kalljästa frallor, natta Carl och nu blogga och snart natta mig.. Det är ju inga konstigheter såklart att en dag kan se ut såhär men ibland är det mer intensivt än vanligt eller vad man ska säga 😁 så härligt med solen dock, jag har suttit i linne och shorts i lä idag! Tjiho..
 
Imorgon ska jag hämta mina nya glasögon i Ängelholm! Ska bli spännande och se hur de ser ut och hur de känns.
 
Hoppas ni haft en fin kristihimmelfärdshelg!
Till top