J E N N I F E E R G E

Kolbász, någon?

Mat Permalink0

Jag fick även äran att stå för middagen idag, något som jag kommer att göra nästan hela veckan.. Jag gillar ju att laga mat och när man är ledig kan man utnyttja det till fullo.. :-) Det blev korvrisotto - nästan likadan som den jag gjorde för några veckor sen. Personligen tycker jag att denna blev godare eftersom vi hade kryddkorvar i istället för falukorv.. :-)

Nej, nu ska jag sluta slöa framför datorn och gå upp och umgås lite med min familj! Bror min är och lanar, så det är lite sorgligt tomt i källaren.. men det är ju rätt skönt de tillfällen det faktiskt är tomt..


Brödbak

Matbröd Permalink0

Två bröd blev det idag, istället för bara ett! Har smakat en pyttebit av båda och det smakade gott.. får väl hoppas att det gör det imorgon med, då jag ska äta en bit till frukost ;) Blev en masas bröd så nu hoppas jag att det varar ett tag! I vanliga fall äter jag endast mackor på morgonen, äter en till frukost, men på lov och helger brukar jag äta en macka eller två till lunch..

Förra gången jag gjorde brödet bakade jag med grahamsmjöl istället för rågsikt och brödet nu smakar inte likadant - men det är minst lika gott!

Första dagen på höstlovet

Dagar i bilder Permalink0

Detta är vad jag ska göra idag! Nja, inte bara det, kommer såklart göra annat också men detta måste göras.. tycker det är rätt roligt att skriva små lappar på allt möjligt. Bara man inte blir knäpp av dem (som jag blev ett tag då jag tog det så allvarligt) så är det jättebra!

Martin och Filip och Morfar och Ninni (känns konstigt att sätta massa kommatecken så det fick bli tre och istället..) har åkt hem nu, för cirka tjugo minuter sen. Lite tomt, men nu är det ju lov på riktigt! ;-)

Jag och Tilda ska traska till Lena inom kort och lämna över pengar och örngott till henne.. så nu slipper jag ha den skulden vilandes över min axlar..

Till top