J E N N I F E E R G E

Jubileum

Dagar i bilder, Underbara dagar Permalink0
Denna helgen firar jag och Joel 1 år som par! ❤ Egentlingen kändes det typ som om vi blev ihop första gången vi träffades. Det var verkligen perfekt. Och jag som väntade så länge med att träffa dig.. :-) trodde aldrig man skulle kunna älska någon så som jag älskar dig :-) vi är dock inte särskilt bra på att ta gulliga instagram-vänliga bilder ihop.. det finns rum för förbättring på den punkten!
 
Under helgen har vi försökt ta ikapp lite tid som vi förlorat under veckan. De eviga eftermiddagspassen tar kål på oss båda. Kanske mest på Joel, men det är synd att det tar tid som annars går till oss.. I fredags fick jag ett jättefint armband som jag kommer visa er senare... tack så mycket.. ❤
 
Igår var jag en vända i Ängelholm med Tilda och Elias.. sen var det myskväll här hemma resten av kvällen.
 
Både idag och i fredags var jag på gymmet! Det har varit en rätt ok träningsvecka  - har tränat 4 ggr! Det är svårt att få till alla pass när jag har så långt att köra till och från jobbet.. klart man klarar det men ibland vill man göra något annat om kvällarna än träna - duscha - äta - sova.
 
Jag har velat visa er hur det ser ut på gymmet men där är alltid så fullt när jag är där.. men idag var det tomt en stund och då passade jag på! Där är en crossfit-hörna som är perfekt för det mesta, förutom när man vill vara vid maskinerna. 
 
Sen har jag hittat en ny kompis som är löpbandet uppe till höger. Det är självgående så man styr tempot utifrån sin egen takt. Om du stannar, stannar löpbandet. Om du springer fortare så går löpbandet fortare. Jag gillar det och lutningen känns skonsam för mina fossingar! Inte för att jag sprungit några kilometer - vi snackar 5-10 minuter - men ändå.
 
Försöker hitta tillbaka till träningsglädjen som de så fint kallar det och jag tyckte mig känna den idag :-) Gjorde ett rörlighets-pass som jag hittade på sats.se. Jag har alltid med lite rörlighet som uppvärmning men har känt i benen att de behöver ännu mer.. så därför ägnade jag uppemot 20-30 minuter på rörlighet. Mycket bra! Det som är roligt med rörlighet är dels att det är skönt (plågsamt ja, men skönt) och att det går att förbättra relativt snabbt.
 
Fick hem 2 par nya tights i veckan från icaniwill!! En tjej på instagram hade kod om att man fick 2 för 1 vilket är väldigt prisvärt eftersom ett par tights kostar uppemot 700 kr.. så två tights för 700 är ju nästan billigt?! Egentlingen gillar jag inte såna stresskoder (det var en kod som bara varade i 24 timmar) men eftersom jag funderat länge på just dessa tights kändes det ändå ok. Det blev dom röda här till vänster och ett par rosa ombre som jag får visa er sen.
 
Till middag idag ville Joel ha kebab! Jag ville ha köttbullar men kebab kändes ändå ok.. så jag gjorde köttbullar, potatis och brunsås idag så det är klart till imorgon. Fatta vilken god lunch det kommer bli på jobbet. Lyckades till och med få till brunsåsen bra!! Minns när jag var sämst på brunsås precis när jag flyttat hemifrån.. jag brände den, fick den för salt, mm... problemen bara hopade sig så mkt att jag började köpa ikeas pulversås. Men nu! Nu mina vänner har jennan lärt sig. Ytterligare ett bevis på att övning ger färdighet :-)
 
Vi har precis spelat lite fall guys - det är väldigt kul men fruktansvärt enerverande när gubben bara ramlar och rullar runt!!! Grrr... ska nog krypa ner i sängen strax.. jobb imorgon men känns väl ändå ok. Vi har ju fått en timme extra idag i alla fall :-)
 
Hoppas ni haft en fin helg! Har ni höstöv nu förrsten? Jag ska jobba hela veckan och sparar semesterdagarna till december istället.. :-)
Till top